1. HABERLER

  2. Atakent Şantiyeye Döndü

Atakent Şantiyeye Döndü

Ereğli Belediyesi Atakent Mahallesini şantiye alanına çevirdi.Ereğli Belediyesi Atakent Parkı yenileme çalışmaları, kanalizasyon çalışması ve yol açma...

A+A-

Ereğli Belediyesi Atakent Mahallesini şantiye alanına çevirdi.

Ereğli Belediyesi Atakent Parkı yenileme çalışmaları, kanalizasyon çalışması ve yol açma çalışmaları ile Atakent Mahallesi sakinlerine hizmet üretiyor.

Mahalle Muhtarı Ramazan Koçak, Ereğli Belediyesine mahallenin öncelik arz eden sorunlarını içeren verdiği dilekçeye kısa sürede cevap verildiğini ve çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Koçak, mevcut Atakent Parkında düzenleme çalışmalarının startının verildiğine dikkat çekerek, “Mevcut parkımızda iyileştirme çalışmaları başlatıldı. Park içerisindeki spor aletleri iç tarafa kaydırılıyor ve yeni aletler monte edilecek. Çocuk oyun gurupları ve oturma grupları yeniden ele alınacak. Ayrıca muhtarlık binamızda tadilat çalışması yapılacak. Daha önce parkımızda istemediğimiz görüntüler vardı bu görüntüler şimdi olmayacak” dedi.

Koçak, kanalizasyon çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, “Mahallemizin birçok sokağında kanalizasyon ağı bulunmuyor. Bu konuda Belediye ve KOSKİ işbirliğinde başlatılan çalışmalar devam ediyor. Ayrıca bu çalışmalara bağlı olarak altyapı çalışmalarının meskenlere ulaşması için Belediye Ekiplerimiz tarafından ara yollar açılıyor. Ben sorunlarımıza duyarlılık gösteren başta Belediye Başkanımız Özkan Özgüven olmak üzere tüm Belediye personeline ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise Atakent Mahallesinin sorunlarını bildiklerini ifade ederek, bu sorunların çözümü için seferber olduklarını söyledi.

Alt ve üst yapı çalışmalarının süratle devam edeceğini kaydeden Özgüven, “Halkımıza hizmet noktasında ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Atakent Mahallesi Muhtarının taleplerini dikkate alan ekiplerimiz program dahilinde gerekli çalışmaları başlattılar. Başta Atakent parkı olmak üzere, kanalizasyon ve yol açma çalışmaları devam ediyor. Allah’ın izni, hemşerilerimizin desteği ile sorunlara neşter vuracağız” diye konuştu.

Özgüven çalışmaların Ereğli’nin her noktasında devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.