1. HABERLER

  2. ATATÜRK ANADOLU LİSESİ PUANLI ATLETİZM TAKIMI İL ŞAMPİYONU

ATATÜRK ANADOLU LİSESİ PUANLI ATLETİZM TAKIMI İL ŞAMPİYONU

Atatürk Anadolu Lisesi 26-27 Mart 2014 tarihinde Konya da  yapılan genç kız ve genç erkekler Puanlı  Atletizm İl Birinciliği müsabakalarına ilçemizi...

A+A-

Atatürk Anadolu Lisesi 26-27 Mart 2014 tarihinde Konya da  yapılan genç kız ve genç erkekler Puanlı  Atletizm İl Birinciliği müsabakalarına ilçemizi temsilen iki takımla katılmıştır.

Genç erkeklerde İl Birincisi, Genç Kızlarda İl İkincisi olarak büyük bir başarı elde etmiştir. Genç Erkeklerde Ankara da  Genç Kızlar da Adana da 29-30 Nisan 2014 tarihlerinde yapılacak olan Gurup müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Erkek takımımız Hüseyin BOZKUŞ, H.Can ALADAĞ, Emre ÜÇTEPE , Necati BİNGÖL, Yunus OLGER, Ferdi YAZAR, Emre ACAR, Serdar KOÇAK, Emre KUNDEŞ ,Abdurrahman ASLAN dan oluşmaktadır.

Genç Kız takımımız Hafize ÜNALER , Gülbahar TABAN,Nurdan Kiraz KAYA, Eda ERDEN,Ayşe YÜKSEK,Gamze Gül KARAKUZU,Merve YAMANER den oluşmaktadır.

Bu başarılarda okulumuza desteğini esirgemeyen ilçe Milli Eğitim MüdürlüğüneOkul Müdürümüz İbrahim Hakkı KOCATAŞ’a, Beden Eğitimi Öğretmenleri Fati AKYÜZ, Veli CEYLAN, Taner DEMİRCİOĞLU   ve kurslar açarak takımımızı destekleyen Halk Eğitim Müdürlüğü’ne ve Gençli Hizmetleri ve Spor ilçe müdürlüğüne ’ne teşekkür ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.