1. HABERLER

  2. Atilla Kart Ereğli'de

Atilla Kart Ereğli'de

   CHP Ereğli İlçe Teşkilatında Partililerle Bir Araya Gelen Atilla Kart veBeraberinde İlçemize gelen  CHP Konya il Başkanı Mevlüt Karpuzcu...

A+A-

   CHP Ereğli İlçe Teşkilatında Partililerle Bir Araya Gelen Atilla Kart veBeraberinde İlçemize gelen  CHP Konya il Başkanı Mevlüt Karpuzcu ve Konya il yönetimi, CHP Ereğli ilçe teşkilatında karşılanan Kart,Burada yaptığı basın açıklamasında M.V Atilla Kart  hükümeti sert bir dille eleştirdi.

 

   Partililerle tek tek tokalaşan Atilla Kart, konuşmasında, Ereğli Belediyesini alacaklarını söyledi ve şöyle devam etti: "Dün Seydişehir ilçesini ziyaret ettik ve oradan büyük moral ile ayrıldık. Ereğli'nin de Seydişehir'den eksik yanı olmadığı için Ereğli'den de aynı heyecanı bekliyoruz.diyen Kart, Ereğli'yi eski günlerine kavuşturmak istiyoruz. Bu başarıyı yerine getirirken de tüm Ereğli halkının ve özellikle de partililerimizin desteklerine ihtiyacımız olacak. Kişisel ve siyasi çıkarları, kırgınlıkları unutarak CHP'nin Ereğli'de yeniden canlanmasını sağlamak istiyoruz" dedi.

 

 “

 

CHP İlçe Başkanı Fatih San ise, 2014 yerel seçimleri için birlik ve beraberlik içinde aktif ve güçlü bir beraberlik ortaya koyarak çalışacaklarını ve Ereğli Belediyesini yeniden alarak hizmetin nasıl yapılacağını göstereceklerini söyledi.

 

“Ereğli’de emaneti yeniden alacağız” diyen CHP Konya İl Başkanı Konya il Başkanı Mevlüt Karpuz ise, “Emaneti almak aydınlık yanı güçlü olan insanların emekleri ile olacaktır” diye konuştu.

 

Karpuz Ereğli Belediyesi için aday adayı olan Köksal Filorinalı’ya teşekkür etti.

 

CHP aday adayı olan Av. Köksal Filorinalı kendisine güvenen ve destek verenlere teşekkür ederek, “15 yıldır sağ ve sığ partilerin uyguladığı politikalar kentimizi köy hüviyetine getirmiştir. Biz proje ve kadrolarımızla yenden bu kenti yaşanabilir bir hale getireceğiz” dedi.

Yapılan bu basın toplantısının ardından ise Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.