1. HABERLER

  2. AYRANCI

  3. AYRANCI HİZMETLERLE YENİLENİYOR
AYRANCI HİZMETLERLE YENİLENİYOR

AYRANCI HİZMETLERLE YENİLENİYOR

Komşu İlçemiz Ayrancı yapılan hizmetlerle adeta yenileniyor.

A+A-

Karaman’ın Ayrancı İlçesinin sevilen ve başarılı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı yaptığı yerinde ve doğru çalışmaları,  Ayrancı halkı tarafından takdir topluyor.

Büyükkarcı, yaptığı kalıcı hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Ayrancı yeni yapılan Cadde ve kaldırımlarıyla güzelliğine güzellik katarken farklı çalışmalarla Başkan Büyükkarcı,  Ayrancıda ses getiren hizmetlerini sürdürdü.  İlçede yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde anlatan Başkan Yüksel Büyükkarcı, çalışmaların sürdüğü bölgelerde ilçenin en gözde caddesi üzerinde yapılana kaldırım çalışmaları ve diğer hizmetler hakkında bilgiler verdi.

AyrancıBüyükkarcıylasanki yeni bir Ayrancı olmuş, Ayrancı da El değmeyen bölge kalmamış ;Alt yapı çalışmalarıyla, Şehiriçi içme suyu şebekeleri sil baştan yenilenirken, Kanalizasyon, Arıtma tesis projesi, Kilitli taş yapımı, Engelsiz modern ve hoş kaldırımlarıyla,Güneşli lambalar projesi,Ayrancı tarihinde görülmemiş sıcak asfalt yapımıyla,Cadde üzerindeki binalar dizayın edilerek yapılan restorasyon sonrasında deforme olan binalar boyandı.Yine eski metruk binalar yıkılarak temizlenmiş cadde üzerindeki ev ve iş yerleri tek renk olarak mavi ve beyaza boyanırken yapılan yerinde çalışmalarla ve ledli lambalarıyla ışıklandırılan şirin ve hoş caddeleriyle Ayrancının yenilendiği görüldü.

Ayrancı tarihine yaptığı kalıcı çalışmalarla Başkan Yüksel Büyükkarcı’nın imza attığı kesin olarak görülürken, O yaşlısıyla, genci ve çocuğuyla her kesimin sevgisini ve gönlünü de kazanması bildi.

14 Mayıs 2017 Pazar günü yapılacak olan, Bölgemizin en kapsamlı ve görkemli etkinliği olanHıdırellez şenlikleri için hazırlıklarını yapan, Ayrancı en güzel şekilde misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Ayrancının mütevazı Başkanı Yüksel Büyükkarcıyı, Bizlerde kutluyor vekendisine yolun açık olsun diyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.