1. HABERLER

  2. Ayrancı Kaymakamı Erat İlçe den Ayrılıyor

Ayrancı Kaymakamı Erat İlçe den Ayrılıyor

Ayrancı Kaymakamı iken Sivas İli Gölova Kaymakamlığına atanan Erkan İsa Erat, 26 Eylül Cuma günü ilçeden ayrılacak.Ereğli’de, Karaman’da ve Ayrancı’da...

A+A-

Ayrancı Kaymakamı iken Sivas İli Gölova Kaymakamlığına atanan Erkan İsa Erat, 26 Eylül Cuma günü ilçeden ayrılacak.

Ereğli’de, Karaman’da ve Ayrancı’da sevilen ve hizmetlerinden dolayı her zaman takdir gören Erat’ın ayrılışından dolayı birçok kurumda veda programları düzenlendi.

Karaman Valisi Murat Koca, tayini çıkan Ayrancı Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Erkan İsa Erat için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen yemeğe; Vali Murat Koca, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, daire müdürleri ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldı.

Ayrancı Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili olarak görev yapmakta iken 03 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan 2014/1032 sayılı kararname ile Sivas İli Gölova Kaymakamlığına atanan Erkan İsa Erat yemeğin ardından yaptığı konuşmasında 2,5 yıldır Ayrancı ilçesinde görev yaptığını belirterek, programa katılanlara teşekkür etti.

Vali Murat Koca ise yaptığı konuşmasında, Erkan İsa Erat’ın Ayrancı ilçesinde ve İl Özel İdaresinde başarılı bir şekilde görev yaptığını belirterek, kendisine teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Program, Vali Murat Koca ve İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer tarafından Erkan İsa Erat’a çeşitli hediyeler verilmesiyle sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.