1. HABERLER

  2. Aziziye’yi Yasa Boğan Kaza

Aziziye’yi Yasa Boğan Kaza

Çiftehan Pozantı Yolunda Meydana Feci kazada Aziziye Mahallesine Ateş düşürdü : 2 Ölü 2 Ağır Yaralı.İlçemiz Aziziye Mahallesinden Pozantı İstikametine...

A+A-

Çiftehan Pozantı Yolunda Meydana Feci kazada Aziziye Mahallesine Ateş düşürdü : 2 Ölü 2 Ağır Yaralı.

İlçemiz Aziziye Mahallesinden Pozantı İstikametine gitmekte olan Otomobil’in Tıra arkadan çarpması sonucu otomobilin ikiye bölündüğü kaza’da 2 hemşerimiz can verirken 2 kişi’de yaralandı.

Kaza, bugün sabaha karşı saat 02.30 sıralarında Aksaray- Adana Karayolu üzeri Niğde ili Çiftehan Tahta Köprü mevkiinde meydana geldi.

Aziziyeli dört arkadaşın içerisinde bulunduğu otomobil’in sürücüsü Süleyman Karabulut kullandığı 42 YK 690 plakalı otomobil,aynı istikamete sehir halinde olan Adnan Aktaş'ın kullandığı 42 BB 083 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Otomobil, çarpmanın şiddetiyle TIR'ın dorsesinin altında kaldı. Hurdaya dönen araç içinde sıkışan sürücü Süleyman Karabulut ve ön koltukta oturan Şükrü Ceylan hayatini kaybetti, Cumali Aydın ile Ömer Işık ağır yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Pozantı ve Adanada'ki Hastanelere kaldırılırken, Can pazarının yaşandığı ve hurdaya dönen kazada hayatını kaybeden Şükrü Ceylan'ın, yaklaşık 15 gün sonra vatani görevini yapmak üzere Askere gideceği ise edinilen bilgiler arasında olduğu belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturma ise Çiftehan Jandarma Tarfından sürdürülüyor.

Bizler’de Bu üzücü Kazada hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet diler, yaralılara ise acil şifalar dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.