1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Bağımsız Konya M.V Adayı Yüksel Kızılkan STK’larını ziyaret etti
Bağımsız Konya M.V Adayı Yüksel Kızılkan STK’larını ziyaret etti

Bağımsız Konya M.V Adayı Yüksel Kızılkan STK’larını ziyaret etti

Konya’nın Ereğli İlçesinde, Bağımsız Konya M.V Adayı Yüksel Kızılkan, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

A+A-

14 Mayıs’ta yapılacak olan, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde, Bağımsız Milletvekilliği için Adaylık başvurusunda bulunan, Bağımsız Konya M.V Adayı Yüksel Kızılkan, her fırsatta ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bağımsız Konya M.V Adayı Yüksel Kızılkan STK ziyaretlerinde vatandaşlarla kucaklaşarak destek ziyaretlerinde bulunuyor. Kızılkan, Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü ve Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik ile  başladı. Oda Başkanlarını ziyaret eden Kızılkan, hizmet yarışında bende varım, Ereğlinin sahipsiz kalmasına gönlüm hiçbir zaman razı gelmez dedi.  Yüksel Kızılkan, Oda Başkanlarından destek istedi. Kızılkan her zaman insan yaşadığı yere ve ekmeğini yediği şehre sahip çıkmalıdır ifadelerinde bulundu. Bir insan bir işte başarılı olacaksa ya da bir makamı kazanacaksa seçimden önce gittiği kapıyı seçimden sonra unutmayan, insanlarla ve seçmeniyle daima bir arada olan, oy veren vatandaştan selam vermeyi esirgemeyen adaylarla kazanacaktır diyen Kızılkan, Her şey o birlikte gönülden içilen bir bardak çaydan ibaret aslında dedi.

Bağımsız Konya Milletvekili Adayı Yüksel Kızılkan’ın yapmış olduğu ziyaretten duydukları mutluluğu ifade eden Oda Başkanları da, İş insanı girişimci esnaf bir kardeşimizin siyaset arenasına girmesi bizleri mutlu etti. Umarız ki bizlerin Mecliste sesi olur sorunlarımızı bilen bil kardeşimizi meclise göndeririz ifadelerinde bulundular. Kızılkan gibi başarılı bir kardeşimize görev verilir. Bizlerde, bu hizmet yarışı ve çalışmalarında, kutsal görev olan adaylık süreci mutlu sonla buluşur diyerek, başarı dilediler.

dsc-5474-001.jpgdsc-5475-001.jpgdsc-5478.jpgdsc-5480.jpgdsc-5482.jpgdsc-5484.jpgdsc-5487.jpgdsc-5490.jpgdsc-5492.jpgdsc-5494.jpgdsc-5498.jpgdsc-5502.jpgdsc-5503.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.