1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Bahçe dönüşü kaza 2 ölü 1 yaralı
Bahçe dönüşü kaza 2 ölü 1 yaralı

Bahçe dönüşü kaza 2 ölü 1 yaralı

Ereğli’de kontrolden çıkan üç tekerli motosiklet uçuruma yuvarlandı:  kaza’da 2 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

A+A-

Ereğli’de kontrolden çıkan üçtekerli motosiklet, yaklaşık 20 metre yükseklikten aşağıya yuvarlandı. Kazada üçtekerli motosiklette bulunan sürücünün eşi ve annesi hayatını kaybederken motosiklet sürücü kaza’dan yaralı olarak kurtuldu.

Kaza, Konya’nın Ereğli İlçesi Çayhan Mahallesi baraj  yolunda meydana geldi. Bilal Limoncu idaresindeki plakasız üçtekerli motosikletin bahçeden Çayhan Mahallesinde ki evlerine dönüş yolunda meydana gelen kaza’da, kontrolden çıkan üçtekerli motosiklet uçuruma yuvarlandı. Kaza’da üçtekerli motosiklet sürücüsünün eşi Seyhan limoncu ve annesi Meryemana limoncu hayatını kaybetti. Üçtekerli motosiklet sürücü Bilal Limoncu ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Kazayı fark eden çevredekiler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ve jandarma ekipleri, uçuruma inerek yaptıkları kontrollerde üçtekerli motosiklette bulunan eşi Seyhan limoncu ve annesi Meryemana limoncunun hayatını kaybettiğini belirledi.  Kaza’da hayatını kaybedenler ise Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum