1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAKAN KURUM EREĞLİ'DE
BAKAN KURUM EREĞLİ'DE

BAKAN KURUM EREĞLİ'DE

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM...

A+A-

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM: Kapı kapı gezerek projelerimizi anlatmalıyız dedi.

52663236_10217737193202222_4237660191614566400_n.jpg

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ereğli'de katıldığı açılışta konuştu

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "40 günlük süreçte kapı kapı gezerek, her haneye girerek, yapmak istediğimiz projeleri anlatmamız gerekiyor." dedi.

52823368_1727125874053644_434542023387643904_n.jpg

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ereğli'de yoğun katılımla gerçekleşen açılışta vatandaşlarla buluşan kurum onlarla çay içti sohbet etti.

53430067_2090875430994749_7979514800302456832_n.jpg

Ereğli'de müjdeli haberler veren Kurum, kentsel dönüşümden hazine arazilerinin çiftçilerin hizmetine sunulmasına ve güneş enerji santrali projesine kadar birçok alanda Ereğlileri mutlu edecek açıklamalar yaptı. 
2f83f062-2a08-44b9-8ffe-cfe907c84484.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte 31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla hazırlanan program kapsamında Ereğli'de vatandaşlarla buluştu. 

 

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven İlk olarak söz alarak yaptığı konuşmasında yaptığı çalışmalar hakkında kısa bir bilgi sundu ve Özgüven Nikah Salonun açılışında yaptığı konuşmasında bakan kuruma ve açılışa katılan diğer davetlilere teşekkür etti.
 

Büyük bir coşkuyla gerçekleyen Recep Tayyip Erdoğan Parkında bulunan Nikah Salonunun açılışını da gerçekleştiren Bakan Kurum, müjdeli haberler verdi.
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Ereğli'ye Konya’ya ve Türkiye’ye büyük hizmetlerinin dokunduğunu ifade ederek, Ereğlilerden 31 Mart seçimleri için destek istedi. Usta, “16 yıldır iktidarda olduğumuz sürede daha iyisini yapmamız için sandıklarda güçlü çıkmak istiyoruz. Birilerinin sizlerden oy devşirmesine, sizi aldatmasına müsade etmeyin. Bu milletin bekası için kurulan bu ittifaka desteklerinizi istiyoruz. Burada bulunan bizimle birlikte olan bizimle birlikte olan bütün Ereğlilere hizmet verecek bir adayımız var: Adem Erdal aynı şekilde Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay aramızda. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı’nın gücüyle Konya’yı ve Ereğliyi en iyi yere taşıyacağız” şeklinde konuştu.
 


 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Memleketimiz için güzel haberlerimiz var. Ereğli'de Göztepe mevkiinde bir Millet Bahçesi yapacağız. Bu Millet Bahçesinin içinde hemşerilerimizin keyifle vakit geçirecekleri ve içinde Millet Kıraathanesin, yürüme yollarının, bisiklet yollarının olduğu; gencimizin, kadınlarımızın yaşlarımızın vakit geçirebileceği çok önemli bir mekanı hemşerilerimize kazandırmış olacağız” ifadelerini kullandı.
 

Ereğli'de geniş kapsamlı bir kentsel dönüşüm projesi hazırladıklarını kaydeden Bakan Kurum, “Biz Ereğli'de ihtiyacı olanı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile İller Bankası Genel Müdürlüğü ile Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ile bakanlığımıza bağlı 16 genel müdürlük bir başkanlıkla yapılması gereken her projenin arkasında olacağız, dedi.
 

Sadece Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ilgili değil, diğer bakanlıklarla da koordineli olarak Ereğli'ye hizmet etmek için gayret sarf edeceklerini belirten Bakan Kurum, “Bizim hemşerilerimizin sorunu olan, Ereğlinin ve Konya'mızın sorunu olan ne var ise tüm bakanlıklarla ilgili ihtiyaçlar için her türlü desteği vermeye ve vermek için de koşturmaya biz and içtik. Her hizmet alanında Ereğli'nin yanında olacağız ifadelerini kullandı.
 

Belediye Başkan Adayı Adem Erdal'a ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Uğur İbrahim Altay'a destek istiyoruz dedi.

Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Partimize güçlü bir destek istiyoruz” diye konuştu.
 

Bakan Kurum ve beraberindekiler, Ereğli Belediyesi tarafından yapılan Nikah Salonunun açılışını gerçekleştirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.