1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Bakan Kurum Konya’ya Müjdelerle Geliyor
Bakan Kurum Konya’ya Müjdelerle Geliyor

Bakan Kurum Konya’ya Müjdelerle Geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bazı inceleme ve ziyaretlerde bulunmak, Bakanlığın Konya projelerini açıklamak üzere 19 Haziran Cuma günü Konya’ya geliyor.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bazı inceleme ve ziyaretlerde bulunmak, Bakanlığın Konya projelerini açıklamak üzere 19 Haziran Cuma günü Konya’ya geliyor.

Bakan Kurum ilk olarak Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Konya Projeleri Tanıtım Programı”na katılacak ve bir konuşma yapacak. Daha sonra Valiliği ziyaret edecek olan Kurum, programını saha ve esnaf ziyaretleri ile sürdürecek.

Konya’da yapılması planlanan on adet Millet Bahçesi projelerini de inceleyecek olan Kurum, Millet Bahçeleri projeleri hakkında bilgiler verecek.

Kurum daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda devam eden Alaaddin Bulvarı Üzerindeki İş Yeri ve Meskenlerde Cephe Rehabilitasyonu ve Aydınlatma projesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi alacak.

Konya ekonomisi için büyük önem arz eden Sanayi Sitelerinin Taşınması ve Dönüşümü Projesi hakkında da açıklamalarda bulunacak olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya programında kentsel dönüşüm çalışmalarına da yer verecek. Bakan Kurum, Meram İlçesi Şükran Mahallesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmasını ziyaret edecek.

BİSİKLET ŞEHRİ KONYA

“Konya Bisikletli Ulaşım Ana Planı” kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Konya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan “Konya’da Bisikletli Ulaşımın Geliştirilmesi ve Teşvik Edilmesine Yönelik İkili İşbirliği Protokolü” hakkında da açıklamalarda bulunacak olan Bakan Kurum, TOKİ Ardıçlı Sosyal Konut alanında incelemelerde bulunacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum son olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, muhtarlarla istişare toplantısına katılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.