1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. BAKKAL’DAN EĞİTİME DESTEK
BAKKAL’DAN EĞİTİME DESTEK

BAKKAL’DAN EĞİTİME DESTEK

Halkapınar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Eğitime Destek Protokolü" imzalandı.

A+A-

İmzalanan protokole göre, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okul, pansiyon ve sosyal tesislerin bakım onarım ve ihtiyaçlarının yanı sıra, okullarda eğitim gören öğrencilere yönelik eğitim materyalleri ihtiyacı, gezi ve sosyal faaliyetlerde araç temininde Halkapınar Belediyesi destek verecek.

Düzenlenen törende konuşan Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim ve öğretimleri, sosyal gelişimleri konusunda, imkânlarımız çerçevesinde elimizden gelen tüm desteği vermek istiyoruz. Yeter ki çocuklarımız daha iyi eğitim alsın, sınıflarında, okullarında okul bahçesinde ve benzeri alanlarda daha huzurlu daha verimli ve daha mutlu olsunlar." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Saffet Çağlar da, "Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Bakkal ile birlikte 3 yıl sürmesi planlanan Eğitim Destek Protokolümüzü imzaladık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Halkapınar'da eğitim ve öğrenim gören öğrencilerimizin daha iyi şartlar altında eğitim görmeleri amacındayız dedi. Çağlar, Eğitime verdiği desteklerinden dolayı sayın Bakkal'a teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.