1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Bankacı kılıgına giren dolandırıcılar para ve bileziklerle Ereğli’de yakalandılar
Bankacı kılıgına giren dolandırıcılar para ve bileziklerle Ereğli’de yakalandılar

Bankacı kılıgına giren dolandırıcılar para ve bileziklerle Ereğli’de yakalandılar

Kendilerini banka görevlisiymiş gibi tanıtarak kandırdıkları yalnız yaşayan kadının çantasındaki bilezik ve parasını dolandıran 3 kişiden biri tutuklandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Konya’nın Doğanhisar ilçesinde yalnız yaşan Nezihe Şahin(63) kapısını çalan iki kişi, kendilerini banka görevlisi olarak tanıttı, maaşını eksik aldığını öne sürerek kimliğini görmek istediklerini söylen dolandırıcılar, Kimliğini almak üzere içeri giren kadının peşinden giden şüphelilerden biri, çantada bulunan 10 bin 200 lira ile yaklaşık 12 bin lira değerindeki bileziği çalan şüpheliler Durumu fark eden Şahin, şüphelilerin kaçtığı cipin peşinden koştu ancak yakalayamayınca durumu jandarmaya bildirdi. olay yerinden uzaklaşarak kaçtılar.

Dolandırıcı 3 kişiden biri tutuklandı

Nezihe Şahin isimli yaşlı kadının 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar vemesi üzerine, Ereğli ilçesine doğru gittiği belirlenen otomobil, Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Adana Konya Karayolu üzerinde Çakmak Jandarma ekiplerinde durduruldu.

Ekipler tarafından araçtan indirilen K.U (33), İ.D (42) ve V.A'yı (41) gözaltına alan jandarma. Şüphelilerin üzerinde yaptığı aramada Nezihe Ş, isimli kadına ait para ile altın bileziklere Jandarma tarafından bilezik ve paraya el konuldu.

Yapılan işlemlerin ardından, Adliyeye çıkartılan şüphelilerden İ.D. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanıdı. K.U. ve V.A. adli kişiler ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Jandarma, Para ve bilezik de Nezihe Şahin'e teslim etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.