1. HABERLER

  2. Başarılı Müdür Osman Ersöz Aydın'a Atandı

Başarılı Müdür Osman Ersöz Aydın'a Atandı

İlçemiz Ereğli’nin çalışkan, başarılı ilçe halkı tarafından sevilen  ve düzgün kişiliği ile bilineni, Netgaz Müdürü Osman Ersöz, Aydın...

A+A-

İlçemiz Ereğli’nin çalışkan, başarılı ilçe halkı tarafından sevilen  ve düzgün kişiliği ile bilineni, Netgaz Müdürü Osman Ersöz, Aydın Doğal Gaz A.Ş Müdürlüğüne atandı.

Konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yapan Osman Ersöz şunları ifade etti. “2005 yılından bu yana Energaz şirketine bağlı Konya Ereğli Netgaz’da İşletme Müdürü olarak sürdürdüğüm görevime 01 Şubat 2014 tarihi itibarıyla aynı şirket çatısı altında yer alan, Aydın Merkez, Kuşadası, Nazilli, Söke, Umurlu, Yeni Pazar, Atça ilçelerini de kapsayan dağıtım bölgemizde faaliyet gösteren Aydıngaz Doğal Gaz A.Ş. İşletme Müdürlüğü görevine atanmış bulunmaktayım.

 

2005 yılından beri görev yapmakta olduğum Ereğli şehrinden ayrılacak olmanın hüznü ile, Ege’nin önemli illerinden olan Aydın’da görev yapacak olmamın sevincini birlikte taşıdığımı sizlerle paylaşmak isterim.

 

Şirketimizdeki yeni yapılanma nedeniyle Netgaz İşletme Müdürü pozisyonunu Hüseyin ARI‘ya devrediyorum. Bugüne kadar bana göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve desteği çalışma arkadaşıma da göstereceğinizden şüphem yok.

 

2005 yılından beri Ereğli'de doğal gaz dağıtımı yapan şirketimize bugüne kadar göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı tekrar teşekkür eder, kurduğumuz dostluğun gelecekte de devam edeceğini temenni ederim” dedi.

 

Bizlerde metro tv olarak Osman Ersöz'e yeni görevinde başarılar diliyor ve kutluyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.