1. HABERLER

  2. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Ereğli'de

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Ereğli'de

İşler Ereğli'de çoşkulu kalabalığa seslendi Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Türkiye'de milletten aldığı yetkiyi, milletin iradesini sonuna...

A+A-

İşler Ereğli'de çoşkulu kalabalığa seslendi

 Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Türkiye'de milletten aldığı yetkiyi, milletin iradesini sonuna kadar kullanan bir iktidar var.

Bir dizi temaslarda bulunmak ve seçim çalışmalarında Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven’e destek olmak için Ereğli’ye gelen Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Hortu Kasabasında Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve partililerce karşılandı.

Ulu Cami’de Cuma namazı kılan İşler, daha sonra Devlet Bahçeli Meydanında halka seslendi. Yoğun bir katılımın olduğu meydanda konuşan İşler, 2002'den bu yana sürekli büyüyen, ekonomide, sanayide, ulaşımda, eğitimde, sağlıkta sorunlarını çözmüş, 2023 hedeflerini açıklamış bir Türkiye'nin olduğunu, bu durumun birilerini ciddi şekilde rahatsız ettiğini söyledi.

 

Bazı kesimlerin Gezi Parkı olaylarını başlattıklarını, ancak başarısız olduklarını, 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonunun yapıldığını kaydeden İşler, “Ne yaparlarsa yapsınlar, yeni Türkiye'de milletten aldığı yetkiyi, milletin iradesini sonuna kadar kullanan bir iktidar var. Herkesin hesabı vardır, milletin de hesabı var. Allah'ın da hesabı var. Bütün bu yapılanlara, şantajlara, tehditlere, montajlara rağmen biz bu ortaya çıkan paralel yapıyla da mücadelemizi aslanlar gibi sürdürüyoruz. Son yıllara bakıldığında bütün yaşanan kirli olayların arkasında, devlet içine sızmış bu çetenin, yapının olduğunu görüyoruz. Geçmişte CHP ve MHP'ye de aynı tehdidi, şantajı yaptılar. O partiler zarar gördü bu çatıdan, ama bugün bakıyoruz ki o partiler bile bizi, bu mücadelemizde yalnız bıraktı. Fakat biz milletimizden aldığımız yetkiyle, milletimize olan güvenimizle, bu mücadeleyi başlattık. Gerekli tedbirleri aldık. 30 Mart'tan sonra da bu mücadelemizi güçlü bir şekilde yürütme kararlılığı ve arzusundayız"dedi.

 

İşler, 30 Mart seçimlerinin yerelden öte genel seçim havasına büründüğünü de belirterek, “Ereğli’nin genç ve dinamik başkan adayı Özkan Özgüven ile Ereğli bölgesinde önemli bir noktaya gelecektir. Kalkınmanın önemli kilometre taşlarından olan yerel yönetimler her türlü cevaba verecek potansiyeli barındırmaktadırlar. Ereğli’de ki bu potansiyeli AK Parti Belediyeciliği ile daha yukarılara taşıyacağız” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ise, yoğun ülke gündemine rağmen Ereğli’ye gelerek kendilerine destek olan Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’e teşekkür etti.

 

Özgüven, Ereğli’nin AK Parti Belediyeciliğine ve hizmete susadığını söylediği konuşmasında, Büyükşehir Yasası ile birlikte Ereğli’de hizmet akışının daha da artacağına değinerek, “Güçlü bir iktidar, güçlü bir Konya ve güçlü bir Ereğli ile hizmet artışı ve kalitesini ortaya koyacağız” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.