1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Basın’dan Başsağlığı Ziyareti
Basın’dan Başsağlığı Ziyareti

Basın’dan Başsağlığı Ziyareti

İstanbul’da polise yönelik olarak gerçekleştirilen ve 44 şehit verdiğimiz bombalı saldırının ardından Ereğli’de faaliyet gösteren dört gazetenin imtiyaz sahipleri, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Uzun’u makamında ziyaret ederek taziye dileklerinde bulund

A+A-

İstanbul’da polise yönelik olarak gerçekleştirilen ve 44 şehit verdiğimiz bombalı saldırının ardından Ereğli’de faaliyet gösteren dört gazetenin imtiyaz sahipleri, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Uzun’u makamında ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundular.

Hafta sonu gerçekleşen ve Türkiye’yi yasa boğan İstanbul’daki bombalı saldırı nedeniyle Ereğli yazılı basını Emniyet Müdürü’ne taziye ziyaretinde bulundular. Ereğli Gazetesi imtiyaz sahibi Derviş Özütaştan, Güneş Gazetesi imtiyaz sahibi Bahri Can, Yeni Ereğli Gazetesi Editörü, Osman Dinç ve Metro Tv'nin imtiyaz sahibi Atilla Atmaca ve Erhaber Gazetesi imtiyaz sahibi Metin Teker, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Uzun’u makamında ziyaret ederek menfur saldırıyı kınadıklarını ifade ettiler.

Ziyaretten son derece mutluluk duyduğunu ve toplumsal bir olayda özellikle basın ve Sivil Toplum Örgütleri’nin duyarlı davranmasının son derece önemli olduğunu vurgulayan Emniyet Müdürü Hakan Uzun, “Diğer olaylarda olduğu gibi bu terör olayında da insanı en çok inciten konu gencecik fidanların toprağa verilmesi durumu oluyor. Yoksa, millet olarak inancımız gereği şehit olarak ölmeyi bir kayıp olarak değerlendirmiyor, aksine şehitlik mertebesine ulaşabilmek için Allaha dua ediyor. Yabancıların ve onların maşalığını yapan terör örgütlerinin anlayamadığı veya anlamak istemediği konu aslında bu. Ben bile şahsen namazdan sonraki dualarımla Şehitlik mertebesine ulaşmak için Allaha yakarıyorum. Yoksa hepimiz bir gün zaten öleceğiz, ama bu mertebeye ulaşamayacağız” dedi.

 Ereğli’nin asayiş ve diğer konuları üzerinde de durulan ziyaret iyi niyet temennileri ile son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.