1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Akpınar Personelle Bayramlaştı
Başkan Akpınar Personelle Bayramlaştı

Başkan Akpınar Personelle Bayramlaştı

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar tarafından Belediye Kültür Merkezi'nde personel ile Ramazan Bayramı vesilesiyle bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi.

A+A-

Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personellerin katılımlarıyla gerçekleştirilen merasimde Başkan Akpınar'ın "Birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesini sevdiklerimizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayram geçirmemizi temenni ederim" ifadesinde bulundu.

Kısa bir konuşma yapan Başkan Akpınar: "Bu şehre hizmeti hep beraber getireceğiz. Ben hizmet için geldim sizden de bunu bekliyorum. İyi niyetle bu şehre bir şeyler yapalım kendimiz için yapmıyorsak bile geleceğimiz için, çocuklarımız için yapalım. Ben mutlu olmazsam, siz mutlu olmazsınız, siz mutlu olmazsanız, biz mutlu olmazsak şehir mutlu olmaz. Kesinlikle adaletten ödün vermeyeceğiz, adalet herkesedir, hepiniz benim için eşitsiniz. Sendikal haklarınızı sonuna kadar koruyacağım, istediğiniz sendikaya üye olabilirsiniz. Ayrıca saha çalışanlarımızın daha yüksek ücret almaları gerektiğini düşünüyorum ve o şekilde yapacağım. Sosyal denge tazminatınızı da gözden geçirerek düzenleme yapacağım. Şehre bir heyecan getirelim. Biz bir yola çıktık 5 yıl birlikteyiz. Çok net bir şey istiyorum lütfen işinize gülerek gelin ve işinizi düzgün yapın. İnanın mutlu olmak isteyenle mutlu olacağız, umutlu olmak isteyenle umutlu olacağız, yumruk gibi olacağız. Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum, bugün idrak ettiğimiz Kadir Geceniz de mübarek olsun. Duaya ihtiyacımız var, dualarımızda buluşalım inşallah" şeklinde konuştu.

80f5af42-d405-46d4-99a9-194278fecd54.jpg77f760e1-1d92-473b-9c53-1d226404ec6b.jpg12dcf3d4-6dfa-4bbc-acd3-a3defd215ca2.jpg8db104ce-db20-4c1e-952f-be20b9ff6c14.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.