1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Başkan Altay: Meram’a Yakışır Bir Otopark Kazandırıyoruz
Başkan Altay: Meram’a Yakışır Bir Otopark Kazandırıyoruz

Başkan Altay: Meram’a Yakışır Bir Otopark Kazandırıyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Meram Yeraltı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

A+A-

Başkan Altay, bin aracın aynı anda park edebileceği, Meram’a yakışır bir otopark kazandırmış olacaklarını söyledi. Başkan Kavuş, Meram Son Durak ve Tavus Baba bölgesinin daha güzel bir hale geleceğini belirtti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte yapımı devam eden Meram Yeraltı Katlı Otoparkı inşaatını inceledi.

KONYA’YA VE MERAM’A YAKIŞIR BİR OTOPARK KAZANDIRACAĞIZ

Koronavirüs salgınına rağmen sahadaki çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, özellikle Meram Son Durağa gelen ziyaretçilerin otopark ihtiyacını karşılayacak projenin tamamlamak üzere olduğunu söyledi. Bahar ayıyla birlikte projenin Konyalıların ve Meramlıların hizmetine sunulmuş olacağını aktaran Başkan Altay, “Kapalı otopark için toplam 27 milyon lira para harcıyoruz. Bin aracın aynı anda park edebileceği bu alanla birlikte böylece gelen ziyaretçilerimize Konya’ya, Meram’a yakışır bir otopark kazandırmış olacağız. İlçemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

MERAM DAHA GÜZEL HALE GELECEK

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, içinden geçilen sıkıntılı sürece rağmen yatırımların devam ettiğini belirterek, “Özellikle Meram’da bu dönem itibariyle Büyükşehirimizin yatırımları artıyor. Tavus Baba düzenlemesiyle beraber Meram’a zaten yıllardır çok fazla sayıda hemşehrimiz hem içeriden hem dışarıdan ziyarete geliyor. Bahar dönemiyle birlikte inşaat bittikten sonra, zaten bir cazibe merkezi olan Meram Son Durak ve Tavus Baba bölgesi inşallah eski günlerinden daha güzel bir hale gelmiş olacak. Her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.