1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Başkan Altay Mezun Olduğu Konya Lisesi’ni Ziyaret Etti
Başkan Altay Mezun Olduğu Konya Lisesi’ni Ziyaret Etti

Başkan Altay Mezun Olduğu Konya Lisesi’ni Ziyaret Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mezun olduğu Konya Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

A+A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mezunu olduğu Konya Lisesi’ni ziyaret etti. Konya’nın tarihi okullarından olan ve eğitim hayatında kendisi için ayrı bir yere sahip Konya Lisesi ziyaretinde Başkan Altay, yıllar önce oturduğu sıraları ve yürüdüğü koridorları yeniden görmenin mutluluğunu yaşarken okul hatırlarını tekrar yaşadı. Sınıfları tek tek gezerek öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Altay, “Konya Lisesi’nin hayatımdaki yeri ayrı. Lise arkadaşlarımla birlikte koridor ve sınıflarında çok anımız var. Konya Lisesi’nde genç arkadaşlarımla birlikte olmak ayrı duygular yaşattı. Her biri bizim için çok değerli. Bu vesileyle üzerimde emeği olan öğretmenlerimi de saygıyla selamlıyorum.” diye konuştu.

konya-lisesi-1.jpgkonya-lisesi-2.jpgkonya-lisesi-3.jpgkonya-lisesi-5.jpgkonya-lisesi-6.jpgkonya-lisesi-7.jpgkonya-lisesi-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.