1. HABERLER

  2. KONYA

  3. BAŞKAN BAKKAL GÖREVİ DEVRALDI
BAŞKAN BAKKAL GÖREVİ DEVRALDI

BAŞKAN BAKKAL GÖREVİ DEVRALDI

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal Makamı Devralarak başkanlık koltuğuna oturdu.

A+A-

31 Mart Mahalli seçimlerinde Halkapınar Belediye Başkanı seçilen Mehmet Bakkal,Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılım gösterdiği törenle kurban kesilerek makamı devraldı.

Seçimlerde Halkapınar Belediye Başkanı seçilen Mehmet Bakkal düzenlenen törenle görevi devraldı.

Seçimlerde Halkapınar halkının tevecüh göstererek görev verdiği, Halkapınar Belediye Başkanı seçilen Mehmet Bakkal, düzenlenen törenle görevi devraldı.

Mazbatasını aldıktan sonra Halkapınar Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen törene Halkapınar halkının yoğun bir desteğini alan Mehmet Bakkal, belediye başkanlığı görevini teslim aldı. Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal belediye binası önünde yaptığı konuşmasında. ''Halkapınar ve Dereyüzülü hemşerilerime teşekkür ederim diyerek başladığı konuşmasında. Cumhur ittifakı adayı olarak hemşerilerimizin huzuruna çıktım, Çok güzel çalışmalarımız oldu, hemşerilerimizle güçlü bir şekilde yaptığımız çalışmada kazanan Mehmet Bakkal olmadı Halkapınar ve Dereyüzü oldu dedi. Bakkal açıklamasını şu sözlerle sürdürdü İnşallah bundan sonra devletimiz ve milletimizle beraber güçlü bir şekilde, Halkapınarımızı hak ettiği seviyeye taşıyacağız sözlerini ifade eden Bakkal, çünkü arkamızda Ankara ve Konya var diyen Bakkal, bize çok güzel destek olundu bizde, Halkapınarımızı hak ettiği yere geticeğiz diyen Bakkal, Bizler hizmet yarışında bayrağı daha da yukarıya taşıyıp, bizden sonra gelecek olan arkadaşlarımıza emanet etmek için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Makamı devralan Mehmet Bakkal'a tebriğe yeni seçilen belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş'ın katılımıyla, Bakkal makamında tebrikleri kabul etti.

Bizler'de Başkan Mehmet Bakkalı kutluyor ve hayırlı olsun diyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.