1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. BAŞKAN BAKKAL’IN HAYVAN SEVGİSİ
BAŞKAN BAKKAL’IN HAYVAN SEVGİSİ

BAŞKAN BAKKAL’IN HAYVAN SEVGİSİ

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal yaşamında hayvanlara düşkünlüğüyle tanınır. Bakkal, özellikle atlara olan sevgisiyle bilinir.

A+A-

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal yaşamında hayvanlara düşkünlüğüyle tanınır. Bakkal, özellikle atlara olan sevgisiyle bilinir.

Başkan Mehmet Bakkal, Günümüzde hayvanlara karşı uygulanan şiddetin yanı sıra unutulan şefkat ve merhamet duygularını tekrar canlandırmak gerektiğini onlara yapılan her türlü sert ve kötü eyleme hiç tahammül edem diyen Başkan Bakkal, içindeki hayvan sevgisini anlatırken atlara karşı farklı bir sevgi olduğunu da şu sözlerle ifade etti.

Bakkal, Okullarda öğretmenlerimizin öğrencilere hayvan sevgisini bir fazla anlatmaları gerektiğini ve onlara hayvanlara yaklaşımlarını gerekirse doğada birebir hayvan çiftliklerine götürerek o sevgiyi öğrencilerimize yaşatmalılar, aynı zamanda hayvanlar hakkında bilinmeyen her şeyi veteriner hekimlerden öğrenme fırsatı bulmalılar dedi. Bakkal,  hayvan sevgisiyle tanışan ve büyüyen çocuklarımızın yaşamlarında da farklı gelişmeler olacaktır diyen Bakkal, Tüm sokak hayvanlarını ve yardıma muhtaç hayvanlarımıza sahip çıkma duygusunu öğrencilere bire bir verilen tatbiki derslerle anlatılmalıdır sözlerini ifade etti.

Başkan Bakkal, Hayvanları korumalı ve sevmeliyiz. Eğitimlerle de çocuklarımıza küçük yaşlarda bu sevgiyi vermeliyiz dedi.

halkapinar-belediye-baskani-001.jpghalkapinar-belediye-baskani-hayvan-sevigisi-001.jpgde534d0d-2ff8-4bca-91e1-93ed4d3a65e5-001.jpga72d1486-99bd-4272-9bb8-012870c2dd2b-001.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.