1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu Adaylık Sonrası İlk Ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi’ne Gerçekleştirdi
Başkan Oprukçu Adaylık Sonrası İlk Ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi’ne Gerçekleştirdi

Başkan Oprukçu Adaylık Sonrası İlk Ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi’ne Gerçekleştirdi

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkanı Adaylığının açıklanmasının ardından ilk ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’na yaparak Partilileriyle kucaklaştı.

A+A-

“BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYOR, HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “Dün güzel ve sevindirici bir haber aldık. Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu bir dönem için daha Cumhur İttifakımızın adayı oldu. Kendisini huzurlarınızda tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tabii ki Ereğli Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediyesi lakin bir de AK Partimiz var, biz Cumhur İttifakıyla seçime gidiyoruz. Dolayısıyla Hüseyin Oprukçu Bey Cumhur İttifakımızın adayı yani AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı bunu da buradan bildirmek istiyorum. Hepinize sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

“BİR VE BERABER OLARAK BAŞARIYI GÖĞÜSLEMEK İSTİYORUZ”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Regaip kandili akşamında şükürler olsun Ereğli’de yeniden mensubu olmaktan şeref duyduğumMilliyetçi Hareket Parti’mizin Cumhur İttifakı muvacehesinde açıkladığı bir Belediye BaşkanıAdayı olmanın şerefini yaşıyorum. Bu şerefe bir ömür halel getirmemek için çırpındığımızı, yoğun bir çaba ve gayret içerisinde olduğumuzu, özelde Ereğli’ye düşkünlüğümüzü, hemşerilerimizin, vatandaşlarımızınbildiğini biliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, ayırmadan ve ayrıştırmadan birliğin gücüyle Cumhur İttifakı’nın gücüyle inşallah bir ve beraber olarak başarmanın onurunu yaşayalım istiyoruz. Bu manada sabahleyin Bismillah diyerek, kurbanımızı kestik ondan sonra da tebrikleri kabul etmek suretiyle de ilk ziyaretimizi partimize, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığımıza yapmış bulunmaktayız. İnşallah niyetimiz hayır, akıbetimizin de hayır olacağına inanıyorum. Ereğli’nin bir bütün olarak, birlik ve beraberlik içerisinde bugüne kadar ortaya konmamış bir birlik şuuruyla rahmete vesile olacak bir süreci işleteceğini değerlendiriyorum. Bu çerçevede de inanılmaz, Cumhur İttifakı’na yakışır bir oranla ötekileştirmeden, ötekisi olmadan kucaklayarak yürüyeceğiz. Ereğli’nin de kucaklaştığını bu seçimde görmek istiyoruz. Dünü dünde bırakmak suretiyle Ereğli’nin geleceğini, istikbalini inşa etmek bağlamında üzerimize düşen vazifemizi layıkıyla yapma sorumluluğu içerisinde aday olmanın şerefini yaşıyoruz. İnşallah arkadaşlarımızla, AK Partimizle ve halkımızla bir ve beraber olarak başarıyı göğüslemek istiyoruz. Bu başarının da Milliyetçi Hareket Partimize ve AK Partimize yakışır bir başarı olmasını arzu ediyoruz. Gayretimiz de buna yönelik olacak. Hepinizi saygıyla selamlıyorum, Cumamız mübarek olsun inşallah, Rabb-ülAlemin üç aylar hürmetine rahmetinden endişe etmeyen insanlardan eyleyecek hepimizi, ona şüphem yok. Allah’ın izniyle bir ve beraber olarak da başarmanın onurunu Ereğli olarak hep beraber yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-01-12-at-13-27-38-1.jpegwhatsapp-image-2024-01-12-at-13-27-39.jpegwhatsapp-image-2024-01-12-at-13-27-38.jpegwhatsapp-image-2024-01-12-at-13-27-39-1.jpegwhatsapp-image-2024-01-12-at-13-27-39-2.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.