1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu AK Parti İlçe Başkanlığı’nın Düzenlediği Kaynaşma Yemeğine Katıldı
Başkan Oprukçu AK Parti İlçe Başkanlığı’nın Düzenlediği Kaynaşma Yemeğine Katıldı

Başkan Oprukçu AK Parti İlçe Başkanlığı’nın Düzenlediği Kaynaşma Yemeğine Katıldı

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kaynaşma yemeğinde hemşerileri ile bir araya geldi.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kaynaşma yemeğinde hemşerileri ile bir araya geldi.
“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİMİZİN DEĞERLİ GENEL BAŞKANI VE AK PARTİMİZİN DEĞERLİ GENEL BAŞKANI, SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN BEY’İN TAKDİR VE TENSİPLERİ İLE CUMHUR İTTİFAKI’NIN ADAYI OLMA BELEDİYE BAŞKANI ADAYI OLMA ŞEREFİNİ YAŞIYORUM, HER İKİSİNE DE MİNNETTARIM”

baskan-oprukcu-ak-parti-ilce-baskanliginin-duzenledigi-kaynasma-yemegine-katildi.jpgSelamlama konuşması yapan Başkan Oprukçu: “Milliyetçi Hareket Partimizin değerli Genel Başkanı ve AK Partimizin değerli Genel Başkanı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’in takdir ve tensipleri ile Cumhur İttifakı’nın adayı olma Belediye Başkanı adayı olma şerefini yaşıyorum, her ikisine de minnettarım. Bu manada ikisi de benim örneğim, öncüm ve önderim bunun altını kalın çizgilerle çiziyorum ve ikisine de müteşekkirim. Sayın Cumhurbaşkanımızla, Sayın Devlet Bahçeli Bey’in yol arkadaşlığını, birlikteliğini ben öteden beri gıptayla izledim bunu samimiyetle söylüyorum. Ereğli’de bunun olması için de çok yoğun bir çaba, gayret sarf ettim. Yayan, yapıldak yalnız başıma çoğu kez Ereğli’ye bir fazla hizmet etmeye yani Cumhur İttifakı’nın tarafı olan bir Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye de çırpındım, inanılmazları başardığımı da biliyorum. AK Parti misyonuyla, Milliyetçi Hareket Partisi misyonu ayıran değil, ayrıştıran değil, ötekileştiren değil kucaklayıcı bir misyona sahip dolayısıyla Ereğli kucaklasın istedim, Bunu şunun için söylüyorum değerli arkadaşlar biz yani Sayın Cumhurbaşkanımız sayıyor değil mi ‘tek devlet, tek millet, tek bayrak’ diyor değil mi, bir de ‘dünya beşten büyük’ diyor değil mi. Bu dünyaya meydan okunan okumanın bir ifadesiydi e şimdi milletimizin ve devletimizin başında Cumhurbaşkanımız dünyaya meydan okuyacak kuvveti kendinde görmeye başlamışsa ve bu varsa Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılı muhteşem bir yüzyıl olacak demektir. Bu çok önemli ve bakın bu benim seçimim değil bu Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Devlet Bahçeli Bey’in Türkiye’nin ikinci yüzyılında, ikinci yüzyılı Türk ve Türkiye yüzyılı yapma kararlılığının bir seçimi bu seçim.” ifadelerini kullandı.

baskan-oprukcu-ak-parti-ilce-baskanliginin-duzenledigi-kaynasma-yemegine-katildi-001.jpg“AK PARTİ VE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TÜRK MİLLETİ’NİN VE TÜRK DEVLETİNİN ANADOLU’DA EBEDİ VARLIĞININ ADRESİDİR, BUNU NET OLARAK İFADE EDİYORUM”
Başkan Oprukçu: “Çok net ifade ediyorum İbrahim Başkan’ın hakikaten çok olumlu bir İlçe Başkanlığı yaptığını somut olarak müşahede ettim, Allah ondan razı olsun ve muvaffak etsin. Ereğli’nin ihtiyacı var, kucaklayan ama müspet manada yani her şeyi olumlu tarafından değerlendiren, AK Partimizin geleceğini inşa edecek sağlıklı bir yapıya ihtiyaç var. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milleti’nin ve Türk Devleti’nin Anadolu’da ebedi varlığının adresidir, bunu net olarak ifade ediyorum. Türkiye’nin birçok yerinde ittifak olarak MHP ile AK Parti beraber yürüyor, başaramamak gibi bir lüksleri yok. Ereğli’de onlardan bir tanesi, başaramamak gibi bir lüksümüz yok. Bunu nefsimiz için değil, şahsımız için değil benim çalışma yöntemimi, metodu hepiniz biliyorsunuz, kapı ardına kadar açık ya bu adam Belediye’nin işlerine ne zaman bakma fırsatı buluyor diye birçoğumuz gelip gideniniz görmüştür. Akşamlar var, geceler var, uykusuz geçen geceler var, geçmek zorunda niye bir vebali üstlenmiş durumdasınız, bu vebali ifa etmeye çalışıyoruz. Şehr-i Emini sıfatına halel getirmemeye gayret ediyoruz” şeklinde konuşmasına devam etti.
“EMRİ HAK VAKİ OLUNCAYA KADAR MAKAM NE OLURSA OLSUN HEMŞERİLERİMİZİN, MİLLETİMİZİN, DEVLETİMİZİN VE VATANIMIZIN EMRİNDEYİZ”
Başkan Oprukçu: “AK Partimizin İlçe Başkanı’nın emrindeyim, Milliyetçi Hareket Partili birisi olarak Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı’nın emrinde ne kadar varsam AK Parti İlçe Başkanımın da o kadar emrindeyim. Bu sadece günü kurtarmak adına ifade edilmiş bir şey değil bu beni içinizde çok yakın tanıyanlar var, söz ağızdan çıkıncaya kadar sahibinin esiridir ağızdan çıktıktan sonra sahibi o sözün esiridir. Ben mezara kadar, mezara kadar bir birlikteliğin inşasının gerekliliğine inanan bir insanım. Sayın Genel Başkanımız da Sayın Cumhurbaşkanımız da bu ittifakın yani Cumhur İttifakı’nın mezara kadar bir ittifak olduğunu açık seçik her fırsatta ifade ettiler. Netice itibariyle söylemeye çalıştığım şu, yarına hiçbirimizin garantisi yok, benim de garantim yok. Emri Hak vaki oluncaya kadar makam ne olursa olsun hemşerilerimizin, milletimizin, devletimizin ve vatanımızın emrindeyiz, İlçe Başkanlarımız da benim yol arkadaşımdır. Toplantınız hayırlı ve bereketli olsun, rahmani düşündüğünüzü biliyorum, ayrıştırmak için, ayırmak için şu veya bu şekilde hesabın adresi yapmak için uğraşanlar olacak, kim ne yaparsa yapsın, kim ne söylerse söylesin birbirimizin tabutundan tutmadan önce birbirimizin elinden tutmanın şerefini Ereğli’nin geleceğine hediye etmek gibi bir mecburiyetimiz var ve onun adresi oldum inşallah Başkanlarımızla ve sizlerle el ele, gönül gönüle Ereğli’nin geleceğini, vilayet Ereğli oluncaya kadar da Büyükşehir Belediye Başkanımızla arzu ettiğimizin çok ötesinde bir birlikteliği, uyumu, beraberliği yaşayacağımızı göreceksiniz ve birlikte başarmanın da şerefini yaşayacağız. Ben tekrar toplantınızı tebrik ediyorum, hayırlı olsun diliyorum hepinize saygılar sunuyorum ve Allah’a emanet ediyorum” şeklinde ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

baskan-oprukcu-ak-parti-ilce-baskanliginin-duzenledigi-kaynasma-yemegine-katildi-002.jpg

baskan-oprukcu-ak-parti-ilce-baskanliginin-duzenledigi-kaynasma-yemegine-katildi.jpeg

baskan-oprukcu-ak-parti-ilce-baskanliginin-duzenledigi-kaynasma-yemegine-katildi-003.jpg

baskan-oprukcu-ak-parti-ilce-baskanliginin-duzenledigi-kaynasma-yemegine-katildi-004.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.