1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Başkan Oprukçu Ankara’da hemşerileriyle kucaklaştı
Başkan Oprukçu Ankara’da hemşerileriyle kucaklaştı

Başkan Oprukçu Ankara’da hemşerileriyle kucaklaştı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ankara Ereğliler Derneği’nin düzenlediği gecede hemşerileriyle kucaklaştı

A+A-

Ankara Ereğlililer Derneği’nin düzenlediği programa katılan Başkan Oprukçu burada yaptığı konuşmada Ereğli’nin yıllardır süre gelen vilayet olma hasretini de dile getirdi

“EREĞLİ’NİN HAK ARAYIŞININ MÜHRÜ OLARAK BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİK”

                Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ankara Ereğliler Derneği’nin düzenlediği gecede hemşerileriyle kucaklaştı. Ankara Ereğlililer Derneği’nin Arabaşı Gecesi’ne katılarak hemşerileriyle kucaklaşan Başkan Oprukçu: “Bizimle birlikte Ankara’daki Ereğli’nin şerefle temsil edilmesi ve hizmet edilmesi bakımından yol arkadaşlığı yaptığımız simaları görmekten, hasret gidermekten dolayı çok mutluyum. Birlik ve beraberliğin büyük bir nimet olduğunu unutmamamız lazım. Allah, “birbirinizi sevin, sayın” diyor, onun sevgili velileri “bir olun, iri olun, diri olun diyor. Tüm bunların ışığında bir ve beraber olursanız varlığınızın bir fazla anlamlandığı gerçeğini yaşarsınız. Anadolu’nun göbeğindeyiz, İç Anadolu’nun en mukaddes, mutena yerinde kurulmuş bir Türk şehrinde yaşıyoruz. Anadolu zaten öteden beri, yüzyıllardır hak ettiğini almamış ama Ereğli hak ettiğini bu güne kadar milli devlet yapısı içerisinde de almadığı gerçeğini somut olarak hep yaşamış. Hüseyin Oprukçu’nun Ereğli’nin hak arayışının mührü olarak Belediye Başkanı seçildi” dedi.

thumbnail_11.11.2019-baskan-oprukcu-ankara’da-hemserileriyle-kucaklasti-2.jpg

“İDEALLERİMDEN İNANÇLARIMDAN VAZGEÇMEDİM”

Konuşmasının devamında hemşerilerine şu ifadelerle seslenen Başkan Oprukçu: “Allah ömür versin Sayın Devlet Bahçeli, 2010’da şehrimize geldiğinde “29 Mart akşamına kadar Hüseyin Oprukçu bizimdi, Belediye Başkanı seçtiniz sizin oldu. Hiç kimseyi ayırmadan, seçmeden, ötekileştirmeden hizmet edecek, kefili benim, öğrencim” dedi. Öyle yaptım ben, olumlu örneklerden olmaya çalıştım. Hüseyin Oprukçu, milliyetçi, muhafazakar, vatanperver olarak da her yerde insanımızın yüz akı olacak şekilde hizmet etmek suretiyle şereflendi. O şeref neticede Ereğli’de iade-i itibarın sağlanmasına, mazlumun ahının yerde kalmadığı gerçeğini gösterecek şekilde halkının, hemşerilerinin, sağcısının, solcusunun, hepsinin sahip çıktığı bir adam oldu. Ben ideallerimden, inançlarımdan falan vazgeçmedim. Ben Türk Milleti’nin, Türk Devleti’nin kurucu iradeye sadakati olan sevdalısı bir kara sevdalıyım. Özelimde de Ereğli, Türkiye bizim gözümüzse, Ereğli gözbebeğimiz”

thumbnail_11.11.2019-baskan-oprukcu-ankara’da-hemserileriyle-kucaklasti-3.jpg

“HASRETLİĞİ BİTİRECEĞİZ”

Başkan Oprukçu sözlerini şu cümlelerle sonlandırdı: “Ereğli kazansın istiyoruz, Ereğli şehir olsun. Bu ülkenin, bu milletin Anadolu’da ebedi varlığına katkı sağlamak üzere şerefle memleketimizin, milletimizin birliğine omuz veren bir vilayet Ereğli hakikaten hasretimiz. Hasretliği dindirmek üzere geldik yeniden Ereğli’ye ve Allah’ın izniyle gönül sızımız dinecek”

thumbnail_11.11.2019-baskan-oprukcu-ankara’da-hemserileriyle-kucaklasti-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.