1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu Bayram’da Da Hemşehrileriyle
Başkan Oprukçu Bayram’da Da Hemşehrileriyle

Başkan Oprukçu Bayram’da Da Hemşehrileriyle

Türkiye’nin dört bir yanında bayramlaşma törenleri Arefe günü ya da geçtiğimiz hafta sonu yapılırken Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ramazan Bayramı'nın 1. gününde hemşehrileriyle belediye kültür merkezinde kucaklaştı.

A+A-

Türkiye’nin dört bir yanında bayramlaşma törenleri Arefe günü ya da geçtiğimiz hafta sonu yapılırken Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ramazan Bayramı'nın 1. gününde hemşehrileriyle belediye kültür merkezinde kucaklaştı.

Bayramı da hemşehrilerin arasında geçiren Başkan Oprukçu, “Bizim için bayram sevdiklerimizle bir araya gelmektir, işte bugün burada bayramın ilk gününde sizlerleyiz, büyük bir gururla, bayram sevinci ile bir aradayız” dedi.

06.06.2019-baskan-oprukcu-bayram’da-da-hemsehrileriyle-2.jpg

"BAYRAMLAR, MİLLETİMİZİN DAHA DA KAYNAŞMASINA VESİLEDİR"

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, DSİ Binası'nda düzenlenen protokol bayramlaşmasına katıldı. Daha sonrasında protokol ile birlikte Ereğli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Şehit Aileleri Derneği ve Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret eden Başkan Oprukçu buradan da Kültür Merkezi'nde Belediye tarafından düzenlenen vatandaşlarla ve personelle bayramlaşma programına katıldı. Oprukçu, Ereğli Vasfiye Ergin Vakfı Huzurevi sakinleri ile bayramlaştıktan sonra ziyaretlerini noktaladı.

                Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Oprukçu: "Bayramlar neşe içinde karşıladığımız, yaşlılarımızı unutmadığımız, hısım ve akrabalarımızı ziyaret ettiğimiz, dargınlıklarımızı ve küskünlüklerimizi bir kenara bıraktığımız özel anlardır. Bu özel günlerde birbirimize daha sıkı sarılarak kaynaşırız. Birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz bayramlarımızın ülkemize, milletimize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ederim. Bayramlarda ve özel gecelerde gerçekleştirdiğimiz bu kaynaşmayı her zaman mümkün kılmak, kültürümüzü gelecek nesillere aktarmamız açısından elzemdir. Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlarım" ifadelerini kullandı.

06.06.2019-baskan-oprukcu-bayram’da-da-hemsehrileriyle-5.jpg

 "EREĞLİ KARA SEVDALISINI YOLA REVAN ETTİ"

                Oprukçu: "Rabbimize şükrediyoruz Ramazan-ı Şerif'in ardından mükafatı olan Ramazan Bayramı'na bizleri ulaştırdı. Bu güzel günde siz değerli hemşehrilerimizle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Birlik ve beraberlik içerisinde, huzurlu ve huzur Şehri Ereğli'de nice bayramlara ulaşmanın onurunu yaşamak istiyoruz. Şu ana kadar kimsenin rızkı ile oynamamaya azami gayret gösterdik, bizim bir duruşumuz var, bundan sonra da değişmeyecek. Ereğli'mizin geleceğini inşa ederken kırıp dökmek gibi, insanları mağdur etmek gibi bir gayemiz yok. Bazen çalışmalarımızda şikayetler alıyorum, kasıt varsa tespit ettiğim an gereğini yaparım, acımam. Ereğli hepimizin, huzur şehri Ereğli’yi inşa edersek hepimiz mutlu ve gururlu oluruz. Bağımsız bir Belediye Başkanı olarak seçilmek bizi onurlandırdı, bu vesileyle tüm hemşehrilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Seçim biteli çok oldu, artık herkes bunu idrak edecek. Ereğli'nin seçimi bitti, İstanbul'un seçimi ile de kimse karıştırmasın. İstanbul'un seçimi Ereğli'yi gölgede bıraktı ama o seçimden sonra Ereğli'yi evirip çevirip okuyacaklar, dost düşman herkes okuyacak. Ereğli tarihe adını yazdırdı, kara sevdalısını yola revan etti. Bizlerde ayrıştırmadan adam gibi bu kadim şehre hizmet edeceğiz inşallah. Hüseyin Oprukçu çalışmaktan başka bir şey bilmez, çalışan herkes başımızın tacı olacak, çalışmayanlarda gölge etmeyecekler başka ihsan istemem. Yorgunluğu attık, yoğunluğu geçirdik, mübarek Ramazan da bitti, şimdi Bayramınız kutlu olsun" dedi.

06.06.2019-baskan-oprukcu-bayram’da-da-hemsehrileriyle-3.jpg

                Başkan Oprukçu, 3. ayımızda Ereğli'nin son fotoğrafını kamuoyuna takdim edeceğiz. Nasıl yokluğumuzda Ulu Camii önü Devlet Bahçeli Meydanımız, Akbank'ın önündeki yolumuz, Yunus Emre Meydanı'ndaki mübarek Camimiz, Oğuz Ata Sosyal Tesislerimiz, Akhüyük'teki Termal suyumuz konuştuysa bundan sonra da hizmetlerimiz konuşmaya devam edecek. Sabrederek geldik, sabırla Ereğli'ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizden dua istiyorum. Sizleri seviyorum, Ereğli'yi seviyorum. Ramazan Bayramı'mız mübarek olsun, hepinizi Allah(cc)'a emanet ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

06.06.2019-baskan-oprukcu-bayram’da-da-hemsehrileriyle-4.jpg

06.06.2019-baskan-oprukcu-bayram’da-da-hemsehrileriyle-6.jpg

06.06.2019-baskan-oprukcu-bayram’da-da-hemsehrileriyle-7.jpg

06.06.2019-baskan-oprukcu-bayram’da-da-hemsehrileriyle-8.jpg

06.06.2019-baskan-oprukcu-bayram’da-da-hemsehrileriyle-9.jpg

06.06.2019-baskan-oprukcu-bayram’da-da-hemsehrileriyle-11.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.