1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Başkan Oprukçu Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor
Başkan Oprukçu Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor

Başkan Oprukçu Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi eğitim alanındaki çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Eğitim-öğretim hayatına devam eden anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak dijital ortamda ücretsiz olarak eğitime destek paketi.

A+A-

Ereğli Belediyesi eğitim alanındaki çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Eğitim-öğretim hayatına devam eden anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak dijital ortamda ücretsiz olarak eğitime destek paketi sunacak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin destekleriyle Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından faaliyete geçirilen Dijital Dershanem uygulamasının şifre kartı tüm okullarda dağıtılmaya başlandı.

“DİJİTAL DERSHANEM ŞİFRE KARTINI TÜM OKULLARIMIZA DAĞITIYORUZ”

Başkan Oprukçu her fırsatta eğitime verdiği öneme vurgu yaparak: “ Ereğli Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren Ereğli’mizin ihtiyaçları doğrusunda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda Dijital Dershanem uygulamasıyla geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitim hayatlarında daha başarılı olmalarını hedefliyoruz. Herkes için eğitim parolasıyla Ereğli’mizde yaşayan gençlerimiz, çocuklarımız dijital ortamda çevrim içi olarak dershane ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Bu sayede çocuklarımız, gençlerimiz LGS, TYT, AYT, KPSS gibi geleceklerini şekillendirecek sınavlarına daha iyi bir şekilde hazırlanabileceklerine inanıyorum. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak dijital ortamda ücretsiz olarak eğitime destek paketi sunacak olan 10.000 adet Dijital Dershanem şifre kartını tüm okullarımıza dağıtıyoruz. Bu kıymetli uygulamayı destekleyen Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’e, uygulamayı başlatan Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.