1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu Engelliler Haftası’nı Kutladı
Başkan Oprukçu Engelliler Haftası’nı Kutladı

Başkan Oprukçu Engelliler Haftası’nı Kutladı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu bir mesaj yayımlayarak tüm engelli bireylerin 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nı kutladı.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu bir mesaj yayımlayarak tüm engelli bireylerin 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nı kutladı.

         Onların çok özel bireyler olduğuna vurgu yapan Başkan Oprukçu: “Birçok noktada başarıları ve insani yaklaşımları engelli kardeşlerimizi özel kılıyor. Onların farkında olarak topluma kazanımları konusunda herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekmektedir. Bu noktada Belediye olarak her türlü imkanı seferber etmeye hazırız. Onların bir tekini bile topluma kazandırabilmek bizim için yapacağımız her hizmetten daha değerlidir” ifadelerini kullandı.

 

11.05.2019-engelliler-haftasi-2.jpeg

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu bir mesaj yayımlayarak tüm engelli bireylerin 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nı kutladı. Oprukçu: “Asıl engel, bedende değildir, yürektedir. Yüreği taşlaşmış bir insan, çevresine duyarsızca yaşayan bir insan hayatın manevi hazzından mahrum ve eksik kalan insandır. Hayatta en değerli mutluluk bir insanın gözlerindeki mutluluğu görmek ve buna vesile olabilmektir. Yaşamamızın anlamı olması için çevremize karşı duyarlı olalım ve özel vatandaşlarımızın farkında olalım” dedi.

Sevgi ile açılacak her yol önüne çıkan tüm engelleri bertaraf eder, biz herkesi seviyoruz. Yaratılanı Yaradan’dan ötürü seviyoruz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da özel vatandaşlarımızın en büyük destekçisi olacağız. Bu anlamlı haftanın farkındalık oluşturması dileğiyle tüm engelli bireylerimizin 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nı kutluyorum ifadeleri ile Oprukçu, mesajına son verdi.    

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.