1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu Ereğli Barosunu Ziyaret Etti 
Başkan Oprukçu Ereğli Barosunu Ziyaret Etti 

Başkan Oprukçu Ereğli Barosunu Ziyaret Etti 

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkan Vekili Harun Koç ile birlikte Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Yavuz’u ziyaretlerinin ardından

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkan Vekili Harun Koç ile birlikte Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Yavuz’u ziyaretlerinin ardından Ereğli Barosu ile bir araya geldiler.
“DAHA ÖNCE HİÇ KİMSE YAPMAMIŞTI, YAPILABİLİR BİR DURUMDU AMA BUNU HÜSEYİN BAŞKAN YAPTI, BUGÜN DE TEKRAR BÖYLE BİR TESİSİ BAROMUZA BİZLERİN HİZMETİNE SUNDUĞU İÇİN HÜSEYİN BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

baskan-oprukcu-eregli-barosunu-ziyaret-etti.jpg

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “Hüseyin Bey’i öteden beri tanıyorsunuz yani Belediye Başkanı olmadığı dönemden önce de Ankara’daki bürokrat yıllarından bu yana Ereğli’ye hizmet etmiş bir siyaset adamı bizim Hüseyin Oprukçu’yu anlatmak gibi bir durumumuz söz konusu değil. Onu sizler bizlerden daha iyi tanıyorsunuz. Sonuç itibariyle bugün Sosyal Tesis diye tabir ettiğimiz bir yerde de sağ olsun Hüseyin Başkanım bizleri kırmadı. Siz değerli meslektaşlarımın hizmetine bir yer sundu. Bunu daha önce hiç kimse yapmamıştı, yapılabilir bir durumdu ama bunu Hüseyin Başkan yaptı bugün de tekrar böyle bir tesisi baromuza bizlerin hizmetine sunduğu için Hüseyin Başkanıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“BAŞKANIMA EREĞLİ BELEDİYESİ İÇİN DESTEK İSTEMEYE GELDİM”
AK Parti İlçe Başkan Vekili Harun Koç: “Ben buraya bugün bir davacı veya davalı vekili olarak katılmadım. Başkanıma Ereğli Belediyesi için destek istemeye geldim size hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
“TÜRKİYE’NİN İKİNCİ YÜZYILINDA, EREĞLİ’NİN İKİNCİ YÜZYILA MUHTEŞEM BİR BAŞLANGIÇLA BAŞLAMASINI ARZU EDİYORUZ”

baskan-oprukcu-eregli-barosunu-ziyaret-etti-001.jpg
Ziyaret esnasında kısa bir konuşma yapan Başkan Oprukçu: “Ereğli’de huzurun inşa edilmesi lazım geldiğine inanan bir insanım ve bütün çabam bütün gayretim de ona yönelik oldu. Sizin varlığınız önemli, varlığınızı çok önemsiyorum. Hatta Oğuz Ata Sosyal Tesislerin içerisinde avukatlarımız için bir yeri tahsis ederken karşı tarafını da adli erkâna tahsis ettim. Ereğli’nin vilayet olmasını çok önemsiyorum. Bunu boş bir vaat olarak ya da benzeri manada sizin gibi değerli insanlarla konuşmak söylemek de istemiyorum ama alınmış sözlerimiz var, bize verilmiş sözler var, bu manada ortaya konan samimi de bir gayret var 2025 ve 2026 yıllarının Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde vilayet sayısının yüze tamamlanmasıyla ile ilgili sağlam bir irade var. Büyükşehirle geçen hafta bir toplantı yaptık, uyumlu bir atmosferin oluşacağı görünüyor. Hakikaten onların da benim de samimi bir diyaloğumuz var el ele tutuşmuş vaziyetteyiz birlikte başaralım. Ereğli’de yapılması lazım gelen çok şey var Oğuz Ata Sosyal Tesislerinden sonra Korkut Ata Sosyal Tesislerinin restorasyonu devam ediyor orada bir aş ocağı açtık, onun dışında kız öğrencilerini ben çok önemserim. Bir tane binayı kız öğrenci misafirhanesi olarak tanzim ettik. Netice itibariyle gelen kız öğrencilerimiz orada misafir edilecekler, istedikleri kadar okulları süresince ücrette aldırmıyoruz. Kentsel Dönüşümle ilgili yoğunlaşmış bir çabamız var bu küçük sanayi sitesinden kazanılacak parayı tamamen kentsel dönüşümde kullanacağız. Nihayetinde orayı da hızlandırıp şehir merkezinde muhteşem bir mahallenin husule gelmesine vesile olacağız. Şerefle ve hizmetle ömrümüzü tamamlayalım gayreti içerisindeyiz. Türkiye’nin ikinci yüzyılında, Ereğli’nin ikinci yüzyıla muhteşem bir başlangıçla başlamasını arzu ediyoruz. Ereğli Belediye Başkanlığı makamı hiç kimsenin nefsinin ve cebinin tatmin edildiği yer değildir ve onun gereği olarak da bir mecburiyet son bir kez daha Ereğli’de birçok şeyin değişmesi bağlamında da görevimi ifa etmek istiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum saygı sunuyorum” şeklinde konuştu.

baskan-oprukcu-eregli-barosunu-ziyaret-etti-002.jpg

baskan-oprukcu-eregli-barosunu-ziyaret-etti-003.jpg

baskan-oprukcu-eregli-barosunu-ziyaret-etti-004.jpg

baskan-oprukcu-eregli-barosunu-ziyaret-etti-005.jpg

baskan-oprukcu-eregli-barosunu-ziyaret-etti-006.jpg

baskan-oprukcu-eregli-barosunu-ziyaret-etti-007.jpg

baskan-oprukcu-eregli-barosunu-ziyaret-etti-008.jpg

baskan-oprukcu-eregli-barosunu-ziyaret-etti-009.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.