1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu İftarda Yol Arkadaşlarını Ağırladı
Başkan Oprukçu İftarda Yol Arkadaşlarını Ağırladı

Başkan Oprukçu İftarda Yol Arkadaşlarını Ağırladı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu iftar yemeğinde yol arkadaşlığı yaptığı dostlarıyla bir araya geldi.

A+A-

            Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu iftar yemeğinde yol arkadaşlığı yaptığı dostlarıyla bir araya geldi.

                Yol arkadaşlığı yaptığı dostlarıyla birlikteliği sadece seçim sürecinde değil ömrünün sonuna kadar olacağını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Mübarek Ramazan ayında siz değerli yol arkadaşlarımızla, dostlarımızla birlikte olmaktan çok mutluyuz. Nice Ramazanlarda, iftar sofralarında buluşmayı Rabbim bizlere nasip eylesin inşallah” dedi.

29.05.2019-baskan-oprukcu-iftarda-yol-arkadaslarini-agirladi-1.jpg

“SEÇİM BİTTİ KARDEŞİM”

                Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu iftar yemeğinde yol arkadaşlığı yaptığı dostlarıyla bir araya geldi. Orukçu: “Hala seçimin bittiğinin farkında olmayan zavallılar var, bitti kardeşim seçim bitti. Kendi içerinde yapman gereken özeleştiriyi Ereğli’nin kara sevdalısı Hüseyin Oprukçu omzundan yapma hakkın da haddin de yok senin, yaptırmam. Belediye Başkanlığı makamına oturduğum ilk gün Belediye’de çalışan şirket elemanı arkadaşlarımızın hepsi, girişi nereden yapıldıysa orada çalışacak dedim. Geçenlerde sosyal medyada yaptıkları paylaşımı arkadaşlar gösterdi,  zulmediyormuşum. Allah(cc)’tan kork sen 441 kişiyi kapının önüne koyarken zulmetmedin de, ben herkes yerinde çalışacak dedim diye mi zulümkar oluyorum. Hem sonra sen siyasetçi misin basın mensubu musun?, herkes işini yapsın. Basın tarafsız olmalı ve ilkelerine uygun davranmalı. Yetmiyor sosyal medyadan saldırıyor, akıllı ol akıllı. Yukarıda Allah(cc) var bir de Ereğlililer var, herkes herkesi biliyor, tanıyor. Hem sonra sen bana gelmedin mi? 3 ay, 5 ay işe gelmeyenlere aman bunlara sahip çık demedin mi? Bohçada çok şey var, herkes akıllı olsun” ifadelerini kullandı. 

29.05.2019-baskan-oprukcu-iftarda-yol-arkadaslarini-agirladi-2.jpg

“BİZ HERKESİ SEVİYORUZ”

                Oprukçu: “Biz herkesi seviyoruz, hiç kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, hatta Konya’nın ötekisi olma pahasına hizmet etmeye, sahip çıkmaya, elinden tutmaya, iyilik yapmaya, yardım etmeye devam edeceğiz. Her gün yüzlerce hemşehrimiz bizimle makamımızda görüşüyor. Sabırla dinliyor, çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Aziz, mübarek Ramazan’dan sonra, 3. ayımızdan sonra basının, Ereğli kamuoyunun önüne çıkacağız. Kirlenmiş, kirlilik bulaşmış hiç kimseyle de yol arkadaşlığı yapmayacağım, bunu da herkes böyle bilsin. Ereğli’de seçimde nasıl destan yazdıysanız, sabrınızla, duanızla ve nihayetinde birlikte başarımızla gelecek yüzyıllara örnek bir Belediye Başkanlığı yapmak suretiyle önceki mührümüzün çok üzerinde bir mühür çakacağız ki o mühür ebedi mührümüz olacak, hepimizin mührü olacak inşallah. Önümüzdeki Cuma günü burada bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesi’ni birlikte kutlayalım istiyoruz, mevlidimiz olacak hepinizi, tüm hemşehrilerimizi beklerim. Ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını dileyerek, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ereğli’nin huzurlu ve onurlu geleceğinin kurulmasına katkı sundunuz, iade-i itibar yapılmasına vesile oldunuz. Hiçbirinizin hakkını ödeyemem ve hiç birinizi unutmayacağım. Sizleri ölünceye kadar sevmeye, ölünceye kadar sizlere ve Ereğli’ye hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

29.05.2019-baskan-oprukcu-iftarda-yol-arkadaslarini-agirladi-4.jpg

“OPRUKÇU’YU DİZ ÇÖKTÜRÜN DİYOR”

                Başkan Oprukçu Mesajlarını: “Meclis’te Gurup kararı alıyorlar, borçlanmaya yetki vermemek için. Ama sonrasında hepsi bağımsız olarak borçlanma yetkisini veriyor, verecekler. Ereğli’yi zerre kadar seviyorlarsa verecekler. Tüm Meclis Toplantılarımızı da canlı canlı vereceğiz, görecekler. Herkes herkesin notunu önce verecek sonra da dersini verecek. Ya birisi diz çöktürün Hüseyin Oprukçu’yu diyor. İktidar partisinden olmak kimseye Belediye Başkanı’nı diz çöktürme hakkını vermez. Diz çöktürmek için geliyorlar, Başkanlarına sarılıp, kucaklaşıp gidiyorlar. Bunu yapmayacak o da, vekili işaret ediyorum, vekaleti ne kadar sürer bilmem ama. Biz dost doğru hakka, hukuka ve adalet ilkelerine riayet ederek devam edeceğiz. Bizim sabrımızı sınamasınlar, bizim sabrımızı sınarlarsa kaybederler” diyerek noktaladı.

29.05.2019-baskan-oprukcu-iftarda-yol-arkadaslarini-agirladi-5.jpg29.05.2019-baskan-oprukcu-iftarda-yol-arkadaslarini-agirladi-6.jpg

29.05.2019-baskan-oprukcu-iftarda-yol-arkadaslarini-agirladi-7.jpg

29.05.2019-baskan-oprukcu-iftarda-yol-arkadaslarini-agirladi-8.jpg

29.05.2019-baskan-oprukcu-iftarda-yol-arkadaslarini-agirladi-9.jpg

29.05.2019-baskan-oprukcu-iftarda-yol-arkadaslarini-agirladi-9.jpg29.05.2019-baskan-oprukcu-iftarda-yol-arkadaslarini-agirladi-10.jpg

29.05.2019-baskan-oprukcu-iftarda-yol-arkadaslarini-agirladi-11.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.