1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu İlçe Seçim Kurulu’na Resmi Adaylık Başvurusunu Yaptı
Başkan Oprukçu İlçe Seçim Kurulu’na Resmi Adaylık Başvurusunu Yaptı

Başkan Oprukçu İlçe Seçim Kurulu’na Resmi Adaylık Başvurusunu Yaptı

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu,

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Adayı Bilal Yiğit, STK Başkanları ile birlikte İlçe Seçim Kurulu’na resmi adaylık başvurusunu yaptı.

“İNŞALLAH 31 MARTTAN SONRA DA MAZBATA ALMAK İÇİNDE BURADA OLURUZ DİYE TEMENNİ EDİYORUM”

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “Cumhur İttifakı adayımız Sayın Hüseyin Oprukçu Bey’in İlçe Seçim Kuruluna resmi adaylığını yapmış bulunuyoruz. Ben adaylığın Ereğli’mize, Cumhur İttifakımıza, Sayın Hüseyin Oprukçu Bey’e, ailesine, sevenlerine ve tüm Cumhur İttifakı paydaşlarına, Cumhurun tüm bileşenlerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah 31 Marttan sonra da mazbata almak içinde burada oluruz diye temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

“BU GURUR VE HEYECANLA İNŞALLAH HADİ BİR DAHA DİYORUZ”

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: “ Ereğli Belediye Başkan adayı Cumhur İttifakımızın Milliyetçi Hareket Partisinden Hüseyin Oprukçu Bey’in adaylık başvurusunu yapmış bulunmaktayız. Bu gurur ve heyecanla inşallah hadi bir daha diyoruz” şeklinde konuştu.

“İNŞALLAH EL BİRLİĞİ, GÖNÜL BİRLİĞİYLE AK PARTİMİZLE, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİMİZLE, DAHA SONRA BİZE YOL ARKADAŞLIĞINDA BULUNACAK KATILIMCILARLA HEP BERABER BAŞARDIĞIMIZI GÖRMEK İSTİYORUZ VE GÖRECEĞİZ”

Başkan Oprukçu: “ Bu müracaat sürecinde yol arkadaşlığı yapan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Allah cümlenizden razı olsun. İnşallah 31 Martta zaferle huzur şehri vilayet Ereğli’nin inşasında görevlendiğimiz günde bir ve beraber olmak üzere, hepinize teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdirleriyle Belediye Başkan Adayı olma şerefini yaşıyorum. Bu şerefe halel getirmemek üzere hep beraber yoldayız, başaracağız, başarmaktan gayrı şansımız yok. İnşallah el birliği, gönül birliğiyle AK Partimizle, Milliyetçi Hareket Partimizle, daha sonra bize yol arkadaşlığında bulunacak katılımcılarla hep beraber başardığımızı görmek istiyoruz ve göreceğiz. 31 Mart akşamı da burada buluşmayı taahhüt ediyorum. İnşallah Cumhurun gücüyle başaracağız ” şeklinde konuştu.

baskan-oprukcu-ilce-secim-kuruluna-resmi-adaylik-basvurusunu-yapti.jpeg

baskan-oprukcu-ilce-secim-kuruluna-resmi-adaylik-basvurusunu-yapti.jpg

baskan-oprukcu-ilce-secim-kuruluna-resmi-adaylik-basvurusunu-yapti-001.jpeg

baskan-oprukcu-ilce-secim-kuruluna-resmi-adaylik-basvurusunu-yapti-002.jpeg

baskan-oprukcu-ilce-secim-kuruluna-resmi-adaylik-basvurusunu-yapti-003.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.