1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN OPRUKÇU PERSONELİNİN BAYRAMINI TEBRİK ETTİ
BAŞKAN OPRUKÇU PERSONELİNİN BAYRAMINI TEBRİK ETTİ

BAŞKAN OPRUKÇU PERSONELİNİN BAYRAMINI TEBRİK ETTİ

  Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Kurban Bayramı öncesi son mesaide Belediye personelleri ile bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Aileleri ve sevdikleri ile mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunan Başkan Oprukçu gündeme

A+A-

                Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Kurban Bayramı öncesi son mesaide Belediye personelleri ile bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Aileleri ve sevdikleri ile mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunan Başkan Oprukçu gündeme dair de çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

thumbnail_10.08.2019-personelle-bayramlasma-1-001.jpg

“ESEFLE KINIYORUM”

            Geçtiğimiz günlerde yapılan saldırıya değinen Başkan Oprukçu: “Rabbime şükürler olsun ki bir bayrama daha sizlerle ulaşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde esefle karşıladığımız bir olayı yaşadık. Belediye Başkan Yardımcımız, yol arkadaşımız Sayın Atçeken’e yapılan bu saldırıyı esefle ve lanetle kınıyorum. Ereğli Belediyesi bir şehit vermesi gerekiyorsa tereddütsüz biz varız. Bizi yıldırmaya çalışanlar başaramadılar, başaramayacaklar da” ifadelerini kullandı.

thumbnail_10.08.2019-personelle-bayramlasma-2-001.jpg

“YEL KAYADAN ANCAK TOZ ALIR”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Kurban Bayramı öncesi son mesaide Belediye personelleri ile bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Aileleri ve sevdikleri ile mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunan Başkan Oprukçu gündeme dair de çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Oprukçu: “2014 yılına kadar MHP Belediye Başkanı’nın yaşadığı süreci çok iyi biliyorum, yel kayadan ancak toz alır. Hakkın ve hukukun her şart altında korunduğu hizmetten başka muradımızın olmadığı gerçeği ile huzur şehri Ereğli’yi oluşturmak için çabalıyoruz. Amaç Bağımsız Belediye Başkanı seçildi diye çalıştırmamaksa, yel kayadan ancak toz alır. Bir taraftan ekonomik darlanma, esnaf, sanayici perişan öbür tarafta işsizlik almış başını gidiyor. Ellerinden tutmak istiyoruz, bir fazla insanımız yararlansın istiyoruz buna karşılık yapılan hiç kimsenin yanına kar kalmaz herkesin adaba edebe riayet etmesi gerekir” şeklinde konuştu.

thumbnail_10.08.2019-personelle-bayramlasma-3-001.jpg

“BAYRAMIMIZ; BİRLİĞİMİZE, DİRLİĞİMİZE VE HUZURUMUZA VESİLE OLSUN”

            Dünya yansa umrumda değil diyen Hüseyin Oprukçu, sadece yol arkadaşlarım için değil Ereğli için, Ereğli’nin onurlu geleceği için vazgeçtiklerinin bilincinde olduğunu belirtti. “Bundan sonraki süreçte hakkı tutup kaldıran insanlar var onlarla yürüyeceğiz. Yalnız başımıza çok acılar yaşadık, çok dağlar aştık. Bizim yaşadığımız acıları, kara günleri Allah aziz milletimize ve hemşehrilerimize yaşatmasın inşallah. Ülkemizde beka problemi olduğuna inananlardanım ben, Türkiye’nin bekasına tasallut eden şer güçler dün olduğu gibi bugün de muvaffak olamayacaklar. Sizlerden tek bir ricam var, dosdoğru işinizi yapın, sizleri seviyorum sevmeye de devam edeceğim. Huzur şehri Ereğli’yi birlikte inşa edecek ve Allah’ın izniyle bunun mutluluğunu birlikte yaşayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Bayramı’mızın birliğimize, dirliğimize ve huzurumuza vesile olmasını diler, hepinizin Kurban Bayramı’nı tebrik ederim” diyerek sözlerine son verdi.

thumbnail_10.08.2019-personelle-bayramlasma-4-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.