1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu Yukarıgöndelen ve Aşağıgöndelen Mahallelerini Ziyaret Etti
Başkan Oprukçu Yukarıgöndelen ve Aşağıgöndelen Mahallelerini Ziyaret Etti

Başkan Oprukçu Yukarıgöndelen ve Aşağıgöndelen Mahallelerini Ziyaret Etti

Yukarıgöndelen Ve Aşağıgöndelen Mahalleleri Birliğin Gücüyle Muhteşem Gelecek İçin Hazır

A+A-

Yukarıgöndelen Ve Aşağıgöndelen Mahalleleri Birliğin Gücüyle Muhteşem Gelecek İçin Hazır
Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partimizin İlçe Başkanı Sayın Musa Yılmaz, AK Partimizin İlçe Başkan Vekili Sayın Harun Koç, Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Sayın Lutfi Tekeli, AK Partimizin Gençlik Kolları Başkanı Sayın Özal Korkmaz ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Yukarıgöndelen ve Aşağıgöndelen Mahallelerini ziyaret etti.
“HERKESİN GÖNLÜNDE BİR ASLAN YATAR, BİZİM GÖNLÜMÜZDE YATAN ASLAN DA HÜSEYİN OPRUKÇU’DUR”
Ziyaret sırasında ilk olarak konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “Cumhur İttifakımızın adayı Ak Partimizin ve Milliyetçi Hareket Partimizin ortak adayı Hüseyin Oprukçu Bey. Hüseyin Başkanı hepiniz bizden daha iyi biliyorsunuz anlatmamıza gerek yoktur diye düşünüyorum. Ereğli için gecesini gündüzüne katıyor. Zaman zaman konuşmalarda söylüyoruz çıraklık, kalfalık ve ustalık. Bir ustaya ihtiyaç var, bir dönem daha bu ustaya bütün öğrendiklerini, tecrübelerini sevdalısı olduğu Ereğli’ye hizmet etmek için bir dönem daha yetki istiyoruz. Herkesin gönlünde bir aslan yatar, bizim gönlümüzde yatan aslan da Hüseyin Oprukçu’dur” şeklinde konuştu.
“EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA HÜSEYİN OPRUKÇU BAŞKANIMIZA, DESTEKLERİNİZİ İSTİYORUZ”
Ardından AK Parti İlçe Başkan Vekili Harun Koç: “Ereğli Belediye Başkanlığında Hüseyin Oprukçu Başkanımıza, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığında da Uğur İbrahim Altay Başkanımıza desteklerinizi istiyoruz” şeklinde konuştu.
BU MEMLEKETİ BEN ÇOK SEVİYORUM, BU MEMLEKET EMANET EHLİ İNSANLARLA YÜKSELİR”
Son olarak konuşma yapan Başkan Oprukçu: “ Ustalık dönemimiz için sizlerden destek istiyoruz. Kendim için, şahsım için, nefsim için, cebim için değil sizlere hizmet etmek için.  Vakfettiğim ömrümün kalan döneminde bir dönem daha hizmet etmek istiyorum sizlere. Bu memleketi ben çok seviyorum. Bu memleket emanet ehli insanlarla yükselir. Hizmet ettim herkesin elinden tutmaya gayret ettim benim derdim Ereğli başka bir derdim yok. Küçük sanayi sitesinin yerini bedelsiz olarak Ereğli Belediyesine aldım engel olan yok, altına taş koyan yok, ceketimizin bir ucundan çeken ya da çelme takan yok. Uyum bu, ittifak bu, Allah’ın izniyle de başarmaya devam edeceğiz. Organize sanayiyi genişletiyorum. Kağıt fabrikası kuruyorum sadece kağıt fabrikasında 500 kişi çalışacak. Varlığım Türk varlığına armağan olsun diye ant içtiğim günden beri Türk milletinin ve Türk devletinin ebedi varlığı için Ereğli’nin muhteşem geleceği için vakfettiğimiz bir ömrü yaşıyoruz. Ben Ereğli’nin makûs talihini yenmek, vilayet olmasını temin etmek için kendimi vazifeli kıldım. Kucaklaşmış bir Ereğli’nin dağıyla, ovasıyla, doğusuyla, batısıyla resmini oy yüzdesiyle görmek istiyorum. Beraber başarmanın onurunu, şerefini ve mutluluğunu birlikte yaşayalım” şeklinde konuştu.

baskan-oprukcu-yukarigondelen-ve-asagigondelen-mahallelerini-ziyaret-etti.jpeg

baskan-oprukcu-yukarigondelen-ve-asagigondelen-mahallelerini-ziyaret-etti.jpg

baskan-oprukcu-yukarigondelen-ve-asagigondelen-mahallelerini-ziyaret-etti-001.jpeg

baskan-oprukcu-yukarigondelen-ve-asagigondelen-mahallelerini-ziyaret-etti-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.