1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Başkan Oprukçu, Yüz akı Akhüyük Termal sahasında
Başkan Oprukçu, Yüz akı Akhüyük Termal sahasında

Başkan Oprukçu, Yüz akı Akhüyük Termal sahasında

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun çok büyük önem verdiği ve yüz akı olarak gördüğü Akhüyük Termal sahasında tatil demeden çalışmaları yerinde inceliyor.

A+A-

Ereğli’nin ve bölgenin geleceğini şekillendirecek olan çalışmayla bölgeyi şaha kaldıracak o büyük proje soğuk kar kış demeden hızla yol alıyor. Başkan Hüseyin Oprukçu'nun büyük gayret ve çabalarıyla Ereğli'yi şahlandıracak olan proje için Ulusal ve uluslararası alanda ekonomik kalkınmaya katkı sunmaya hazır hale getirebilme adına, Oprukçu var gücüyle mücadele ediyor. Kaynak sahasında 8 adet havuzun yapımının tamamlanmasının ardından kabinlerde yapıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Bu büyük proje uğruna evin yolunu bile adeta unuttu, Başkan Oprukçu Ereğli, Ankara arasında adeta mekik dokuyor. Hedef ise, Ereğli’nin her alanda öncü şehir olmasıdır.

Oprukçu, Ereğli’nin kaderini değiştirecek olan bu büyük projede hiç emeğini esirgemeyerek Cumartesi Pazar demeden bölgede bulunarak ekiplerle birlikte çalışıyor. Başkan Oprukçu'nun kendi zamanından vakit ayırması ile zaman kavramı farketmeksizin her fedakârlığı sergilediği görülüyor.

Bizlerde yolun açık olsun başkan diyerek Sezar’ın hakkını Sezar’a vererek, Allah kolaylık versin diyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.