1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki Sıcak Asfalt Çalışmasını Yerinde İnceledi
Başkan Oprukçu Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki Sıcak Asfalt Çalışmasını Yerinde İnceledi

Başkan Oprukçu Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki Sıcak Asfalt Çalışmasını Yerinde İnceledi

Ereğli Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına birçok mahallede aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ziya Gökalp Mahallesi Galericiler Sitesi arkasında gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasında incelemelerde bulundu.

A+A-

“ÖZVERİ İLE ÇALIŞMALARIMIZA, KIŞ DA OLSA ASFALT YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Hemşerilerimiz müsterih olsunhava şartları iyi olduğu sürece asfalt çalışmalarınadevam edeceğiz diyen Başkan Oprukçu: “Özveri ile çalışmalarımıza, kış da olsa asfalt yapmaya devam ediyoruz, bu noktada Ziya Gökalp Mahallemizde Galericiler Sitesi arkasında devam eden sıcak asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik.Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana asfaltsız yol bırakmama kararlılığımızı ortaya koyduk, öyle de devam ediyoruz. Tek amacımız şehrimize layıkıyla hizmet etmek ve hemşerilerimizin hizmetlerimizden memnun olmasıdır. Bu memnuniyet bizim için çok büyük onur ve gurur kaynağıdır. Bundan sonraki süreçte de aynı azim ve kararlılıklahizmetlerimize devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

“VİLAYET EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ EN GÜZELİNİ YAPTI”

Sıcak asfalt çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getiren galerici esnaflar: “Yıllardır yapılmayan hizmeti sizde gördük, yapılan hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.Bu anayol üzerinde görüntü çok kötüydü ama Vilayet Ereğli Belediye Başkanımız en güzelini yaptı” şeklinde konuştular.

-224.jpgcalisma-yuzeyi-12x-50-001.jpgcalisma-yuzeyi-22x-50-001.jpgcalisma-yuzeyi-3-kopya2x-50-001.jpgcalisma-yuzeyi-32x-50-001.jpgcalisma-yuzeyi-72x-50.jpgcalisma-yuzeyi-92x-50.jpgcalisma-yuzeyi-10-kopya2x-50.jpgcalisma-yuzeyi-82x-50.jpgcalisma-yuzeyi-122x-50.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.