1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Başkan Oprukçu’dan 24 Kasım mesajı
Başkan Oprukçu’dan 24 Kasım mesajı

Başkan Oprukçu’dan 24 Kasım mesajı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

A+A-

Başkan Oprukçu, yayınladığı mesajda Türkiye’nin aydınlık yarınlarını yetiştirecek olan ve başöğretmen Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği Türk gençliğinin yegane yetiştiricisinin öğretmenler olduğunu vurguladı

“ÖĞRETMENLERİMİZİN SORUNLARINI GÖZ ARDI EDEMEYİZ”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınladığı mesajda gelecek nesillerin yetişmesinde, olgunlaşmasında, fikir ve kanaat sahibi olmalarında hayati bir rolü olan öğretmenlerin, Türk Milleti’nin varlığı açısından taşıdığı önemin hiçbir şeyle kıyaslanamayacağını ifade eden Başkan Hüseyin Oprukçu, yüksek idealleri olan Türkiye’nin hedeflerine ulaşmak için önceliğinin geleceğin mimarı olan öğretmenlerin sorunlarına eğilmesi gerektiğine dikkat çekerken ‘’Millet olarak belirlediğimiz amaçlara gidebilmemizin yolu, hızı ve kalitesi doğal olarak öğretim kadrosunun niteliği ve huzuru ile yakından alakalıdır. Bu kutsal mesleğin mensuplarının biriken sorunları çözülemediği sürece gelecek kuşakların iyi yetişmeleri ve donanımlı olmaları sağlanamayacak, bu kapsamda ortaya çıkacak külfetler maalesef telafi edilemeyecektir’’ dedi.

“ÖĞRETMENLERİMİZ ÇAĞDAŞ TÜRKİYE’NİN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza dek yaşaması adına, çağdaş milletlerin seviyesine ulaşıp, medeni dünyanın parçası olma yolunda verdiği mücadelede öğretmenlerimize büyük görev düştüğünü hatırlatan Başkan Oprukçu mesajını şu cümlelerle sonlandırdı: “Fedakarlığın, özverinin, karşılıksız sabır ve sevginin simgesi olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, aileleri ve öğrencileri ile birlikte mutlu, huzurlu ve saadet dolu yıllar temenni ediyorum. ‘Öğretmen oldum ben’ cümlesindeki sevincini yaşayamadan şehit olan Aybüke öğretmen, Necmettin öğretmen başta olmak üzere şehit olan öğretmenlerimizi saygıyla ve rahmetle yad ediyorum. Cumhuriyet’in kazanımlarını yaşatacak öğretmenlerimiz, nice Aybükeleri, Necmettinleri yetiştirerek ebediyete kadar varlığını devam ettirecek olan milletimize karşı vazifelerini yerine getirmiş olacaklardır”

eregli-belediye-baskanligi.JPG

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.