1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. Başkan Oprukçudan Bakkal’a ziyaret
Başkan Oprukçudan Bakkal’a ziyaret

Başkan Oprukçudan Bakkal’a ziyaret

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Konya’nın Halkapınar İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Bakkal’a, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Oprukçuyu Başkan Bakkal ve Halkapınar Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yaltirik karşıladı. Bu ziyarete Ereğli Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Arıcan da eşlik etti.

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyeti dile getirirken, Sayın Başkanımız Hüseyin Oprukçuyu misafir etmekten büyük mutluluk duyduk ifadelerinde bulundu. Bu vesile ile ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk ve ilçeye değer katan projelerimizi değerlendirme fırsatı yakalamış olduk. Başkan Oprukçuya, Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise Partimizin değerli Belediye Başkanı Mehmet Bakkal’ı ziyaret etmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Oprukçu Sayın başkanımız Bakkal ile projelendirilen çalışmaları ve güncel konuları değerlendirdik.  Mehmet Başkana Samimi ev sahipliği için kendisine teşekkür ederim dedi. Halkapınar daha güzel proje ve hedeflere hazır inşallah ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Başkanlar Halkapınar Belediyesi önünde birlikte resim çekindiler.

0f1c1f31-49fe-4e44-9251-486d14a878b2.jpg12e3daec-1836-407c-af3c-dc233e9b340a.jpg

c4837227-4be2-49de-bc5a-51f216bcc1ef.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.