1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu’dan Berat Kandili Mesajı
Başkan Oprukçu’dan Berat Kandili Mesajı

Başkan Oprukçu’dan Berat Kandili Mesajı

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
“TÜM HEMŞERİLERİMİZİN BERAT KANDİLİ’Nİ EN KALBİ DİLEKLERİMLE KUTLUYOR, BU GECENİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”
Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Oprukçu: “Berat, günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olma anlamındadır. Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili aynı zamanda af ve mağfiret çeşmesi; ihsan ve mükâfat hazinesidir. Ayrıca Berat gecesi, Kur'an'ın Levh-i Mahfuz’dan Dünya semasına toptan indirildiği gecedir. Umuyorum ki, manevi yaralarımızın tamir ve tedavisi Berat Kandili sayesinde mümkün olsun. Bu kutsal gecenin vicdan muhasebesi, kalp sorgulaması için iyi bir fırsat olduğu aşikardır. Biliyoruz bu gecede edilen dualar geri çevrilmez, tövbe kapıları sonuna kadar açıktır ve eminim ki rahmet, mağfiret layık olana Rabbimiz tarafından sunulacaktır. Bizler de berata vasıl olma arzusundayız. Manevi arınmanın, günahlardan aklanmanın, ilahi af ve mağfirete layık olabilmenin müstesna zamanlarından birisi olan Berat Kandili'nde kurtuluşa erişilmesi temennisiyle, bu kutlu gecenin insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini Rabbimden diliyorum. Berat Kandilimizin birlik ve beraberliğimize, dirlik ve düzenimize vesile olması temennisiyle tüm hemşerilerimizin Berat Kandili’ni en kalbi dileklerimle kutluyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.