1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. BAŞKAN OPRUKÇU’DAN ÇALIŞTAYA DAVET
BAŞKAN OPRUKÇU’DAN ÇALIŞTAYA DAVET

BAŞKAN OPRUKÇU’DAN ÇALIŞTAYA DAVET

Türkiye - Avrupa Birliği Şehir Eşleştirme Hibe Programı Gençler İçin Daha Fazla İstihdam Projesi kapsamında kadınların girişimcilik hakkında fikirleri, konular ve olası engeller konularında Öğretim Görevlisi Fatih Yılmaz’ın sunumuyla çalıştay düzenlenecek

A+A-

Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 26 Eylül Perşembe günü saat 14.00’te Ereğli Belediyesi Oğuz Ata Sosyal Tesisleri Ereğli Kadın Girişimciler Derneği’nde düzenlenecek olan çalıştaya tüm kadın hemşehrilerini davet etti.

“GAYEMİZ BİR FAZLA ÜRETİM, BİR FAZLA İSTİHDAM”

Türkiye - Avrupa Birliği Şehir Eşleştirme Hibe Programı Gençler İçin Daha Fazla İstihdam Projesi kapsamında kadınların girişimcilik hakkında fikirleri, konular ve olası engeller konularında Öğretim Görevlisi Fatih Yılmaz’ın sunumuyla çalıştay düzenlenecek. Düzenlenecek çalıştay hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Oprukçu: “Çok çalışmanın, üretmenin ve öğrenmenin kıymetini en iyi bilenlerdenim. Bunların gerçekleştiği bir toplum her daim büyür ve gelişir. Son dönemlerde gerek ülkemizde gerekse dünyanın her yerinde üretime dahil olan kadınların arttığını görmekten dolayı çok mutluyum. Çünkü kadın elinin değdiği her şey başarıya ulaşmak gibi bir meziyeti barındırıyor. Bu nedenle daha fazla kadınımızı çalışma hayatına kazandırmak, üretime destek olmalarını temin etmek zorundayız. Bu çerçevede gayemiz bir fazla üretim, bir fazla istihdamdır. Ereğli’mizde üretimi artırarak refah düzeyini artırmak ve huzur şehri Ereğli’yi inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“TÜM KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZİ ÇALIŞTAYIMIZA BEKLİYORUM”

İstihdamı artırma noktasında katkı yapacak her projeye destek vereceklerini belirten Oprukçu: “Şehrimizde ve ülkemizde işsizlik sorunu malumunuz. Ancak iş alanlarını genişleterek ve daha çok insanımızı eğiterek üretmeye teşvik ederek bu sorunun üstesinden gelebiliriz. Bu anlamda da kadınlarımızın yeri ve öneminin bilincindeyiz. Girişimci kadınlarımıza her türlü desteği sağlıyoruz, sağlamaya da devam edeceğiz. Bu doğrultuda Türkiye - Avrupa Birliği Şehir Eşleştirme Hibe Programı Gençler İçin Daha Fazla İstihdam Projesi kapsamında kadınların girişimcilik hakkında fikirleri, konular ve olası engeller konularında bir çalıştay gerçekleştiriyoruz. 26 Eylül Perşembe günü saat 14.00’te Ereğli Belediyesi Oğuz Ata Sosyal Tesisleri Ereğli Kadın Girişimciler Derneği’nde düzenlenecek olan çalıştayımıza tüm kadın hemşehrilerimizi bekliyorum” dedi.

turkiye---avrupa-birligi-sehir-eslestirme-hibe-programi.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.