1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu’dan ekmek satışı ile ilgili açıklama
Başkan Oprukçu’dan ekmek satışı ile ilgili açıklama

Başkan Oprukçu’dan ekmek satışı ile ilgili açıklama

Kıymetli hemşehrilerim;

A+A-

Son günlerde bazı fırıncılarımızın maliyeti karşılamadığı gerekçesiyle fiyat artırımına gidebilmek için boykot kararı alıp bakkallarımıza ekmek vermeyecekleri yönünde söylentiler dolaşmaktadır.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, ekmek maliyetlerinin arttığının ve bu anlamda fırıncılarımızın zor durumda olduğunun bilincindeyiz.

Bu konuda meşru, hukuki ve ahlaki zemin içerisinde fırıncılarımızın mağduriyetini giderebilmek ve durumlarını iyileştirebilmek için ilgili kurumlarca gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Biz de bu konunun yakından takipçisiyiz ve en kısa zamanda çözüme kavuşacağını da taahhüt ediyoruz.

Ancak; meşru bir hak talebini bir takım tahrik ve provokasyonlara çanak tutacak şekilde, bakkallarımıza ekmek vermemek suretiyle boykot etmek, Ereğlili hemşehrilerimizi mağdur bırakmak, hiç bir surette hoş karşılanamaz, ahlaki kabul edilemez.Hangi gerekçeyle olursa olsun 150 Bin hemşehrimi sıkıntıya sokacak, onları üzecek bir eylem asla kabul edilemez.

Fırıncı dostlarımızdan ricamız şudur ki, halkımızı üzecek, bakkallarımızı ve hemşehrilerimizi mağdur edecek bir yaklaşıma ve eyleme asla prim vermemelidirler.

Belediye Başkanı olarak, hiç bir kimseyi mağdur etmeden problemin en kısa zamanda çözüme kavuşacağını ifade ediyor ve herkesi sağduyuya davet ediyorum.

whatsapp-image-2021-12-03-at-22-51-20.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.