1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Başkan Oprukçu’dan girişimcilere ve üretime tam destek
Başkan Oprukçu’dan girişimcilere ve üretime tam destek

Başkan Oprukçu’dan girişimcilere ve üretime tam destek

Girişimci kadınlar iş başında

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu istihdamı artırmaya yönelik her projeye destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ereğli Belediyesi ve Ereğli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen “KOP Girişimci Kadınları İş Başında” adlı projesi tüm hızıyla devam ediyor

GİRİŞİMCİ KADINLAR MANTAR ÜRETİMİNE BAŞLADI

Uygulama alanı Kuzukuyu Mahallesi olan ve yaklaşık 200 Bin Türk Lirası bedelli projede girişimci kadınlar mantar üretimine başladılar. Ürettikleri ürünler pazarda satan girişimciler aile ekonomisine de katkıda bulunuyorlar. Girişimci kadınların bu atılımlarını takdirle karşıladığını dile getiren Başkan Oprukçu, Ereğli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne de projede gösterdikleri özveri için teşekkür etti ve Kuzukuyu Mahallesi’nin girişimci kadınlarını tebrik etti. KOP Girişimci Kadınları İş Başında projesi kapsamında 1 adet istiridye mantarı, 3 adet şapkalı mantar olmak üzere 4 adet Kültür Mantarı Serası ile 1 adet soğuk hava deposu kurulurken proje faaliyetleri aralıksız devam etmektedir.

eregli-kadin-girisimciler.jpeg

İSTİHDAMA YÖNELİK HER PROJEYE DESTEK OLUYOR

İstihdama yönelik her projeye destek olmaya özen gösteren ve hemen hemen her platformda üretimin artırılmasını dolayısıyla istihdama katkı oluşturması vurgusunu yapan, kırsal kalkınmaya önem veren Başkan Oprukçu’nun Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurma girişimi ile de üreticilere daha fazla kazanma imkanı sağlayacak.

eregli-kadin-girisimciler-001.jpeg

eregli-kadin-girisimciler-002.jpeg

eregli-kadin-girisimciler-003.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.