1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu’dan Hemşerilerine Açık Havada Sinema Keyfi
Başkan Oprukçu’dan Hemşerilerine Açık Havada Sinema Keyfi

Başkan Oprukçu’dan Hemşerilerine Açık Havada Sinema Keyfi

Ereğli Belediyesi 22-26 Ağustos tarihleri arasında Ereğlililere açık hava sineması keyfi yaşatacak.

A+A-

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan açık hava sineması 22 Ağustos Salı günü Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde başlayacak. Birbirinden değerli filmlerin gösteriminin yapılacağı ve 5 gün devam edecek olan Açık hava sinemasında yetişkin, çocuk filmlerinin gösterimi yapılacak ve Ereğli Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, yaz akşamlarında açık havada sinema keyfi yaşamaları için 22-26 Ağustos tarihleri arasında Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde her gün 20.30’da gerçekleştirilecek olan sinema etkinliğine tüm hemşerilerini davet etti.

TÜM HEMŞERİLERİMİZİ AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ’NE BEKLİYORUM

Sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı doğrultusunda etkinliklerine devam ettiklerini belirten Başkan Oprukçu; “Ereğli’mizde kültürel etkinliklerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde kucaklaşmaya, çeşitli sosyal etkinliklerde bir arada olmaya her zaman olduğu gibi devam edeceğiz. 22 Ağustos Salı günü başlayacak ve 5 gün devam edecek olan birbirinden değerli filmleri açık hava sinemasında hemşerilerimizle buluşturuyoruz. 22 Ağustos Salı günü AYLA filmiyle birlikte başlayacak olan etkinliğimizde Çarşamba günü FETİH 1453, Perşembe günü 7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE, Cuma günü NEFES: VATAN SAĞOLSUN, son olarak Cumartesi günü ise RAFADAN TAYFA 2: GÖBEKLİTEPE filmlerinin gösterimi yapılacak ve çeşitli ikramlarımız olacak. Tüm hemşerilerimizi düzenleyeceğimiz açık hava sineması etkinliğimize bekliyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.