1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu’dan Konsere Davet
Başkan Oprukçu’dan Konsere Davet

Başkan Oprukçu’dan Konsere Davet

      Ereğli Belediyesi Ramazan günlerine özel etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 10 Mayıs Cuma günü iftardan sonra Oğuz Ata Tesisleri’nde düzenlenecek Ereğli Musiki Derneği Solistler Geçiti konserine tüm hemşehrile

A+A-

                Ereğli Belediyesi Ramazan günlerine özel etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 10 Mayıs Cuma günü iftardan sonra Oğuz Ata Tesisleri’nde düzenlenecek Ereğli Musiki Derneği Solistler Geçiti konserine tüm hemşehrilerini davet etti.

09.05.2019-baskan-oprukcudan-konsere-davet-1.jpeg

         Başkan Oprukçu: “11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in Ereğli’mizde coşkuyla yaşanması için etkinliklerimize devam ediyoruz. Oğuz Ata Tesislerimizde düzenlediğimiz programlarla hemşehrilerimizle kucaklaşıyor, birlik ve beraberliğimizi daha da perçinleştiriyoruz. Bu anlamda 10 Mayıs Cuma günü düzenleyeceğimiz Ereğli Musiki Derneği Solistler Geçiti konserine tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

         Huzuru ve mutluluğu tahsis etmek gibi bir dertlerinin olduğunu belirten Oprukçu: “Şehrimizde mutlu ve huzurlu bir toplum oluşturmayı arzuluyoruz. Bu yönde hizmetlerimizi gerçekleştirmeye gayret gösteriyoruz. Huzurun ve mutluluğun en önemli unsuru birlik ve beraberliktir. Bir ve beraber olarak her türlü zorluğun üstesinden geleceğimize, hizmetlerimizle de huzuru ve mutluluğu tahsis edeceğimize hiç şüphemiz yoktur. Düzenlediğimiz programlarımızın bu noktada da birlik ve beraberliğimizi daha da perçinleştirmeye önemli bir katkısı olacağına ve Ramazan-ı Şerif’in paylaştıkça hazzının daha da artacağına olan inancımız tamdır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.