1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu’dan Kuzukuyu’ya Bayram Yaptıran Hizmet
Başkan Oprukçu’dan Kuzukuyu’ya Bayram Yaptıran Hizmet

Başkan Oprukçu’dan Kuzukuyu’ya Bayram Yaptıran Hizmet

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun göreve gelmesi ile birlikte yol çalışması yapılmayan mahallesi kalmayan Ereğli’de, hizmet her noktaya ulaşıyor.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun göreve gelmesi ile birlikte yol çalışması yapılmayan mahallesi kalmayan Ereğli’de, hizmet her noktaya ulaşıyor. Yol sorununu çözmek için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında rekorlara imza atan Ereğli Belediyesi’nin son adresi Kuzukuyu Mahallesi oldu.
“BİR İNSAN MEMLEKETİNİ SEVİYORSA GECESİNDE GÜNDÜZÜNDE ADAM GİBİ HİZMET EDER” 
Kuzukuyu Mahallesi’nde başlayan soğuk asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Oprukçu kısa bir açıklamada bulunarak: “Kuzukuyumuza şükürler olsun suyuyla bayram yaptırmıştık. Rabb-ül Alemin lütfetti, imkanlarımızı kullanmaya devam ediyoruz. 5 Km’lik bir asfaltla ikinci bayramı yaptırıyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin, kaza, bela vermesin. Çalışma arkadaşlarımıza da Allah kolaylık versin. Bir an önce burayı bitireceğiz ve bundan sonra da yapacak yerlerimiz var, hızlı bir şekilde asfalt çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vicdan sahibi her insanın bu kadar imkansızlık içerisinde takdir ettiği bir tabloyu yaşıyoruz. Yoğun bir asfalt çalışması yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Asfaltsız sokağımız, yolumuz kalmasın istiyoruz. Bu memleketi huzura kavuşturacak her hizmeti yapmaya devam edeceğiz. Bir insan memleketini seviyorsa gecesinde gündüzünde adam gibi hizmet eder. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun dediğimiz günden beri riyasız olarak andımızı yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz. Destek olan herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuzukuyu Muhtarı Şaban Karpuzcu ve mahalle sakinleri Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ederek asfaltın başlaması dolayısıyla kurban kestiler.
baskan-oprukcudan-kuzukuyuya-bayram-yaptiran-hizmet.jpeg

baskan-oprukcudan-kuzukuyuya-bayram-yaptiran-hizmet.jpgbaskan-oprukcudan-kuzukuyuya-bayram-yaptiran-hizmet-001.jpg

baskan-oprukcudan-kuzukuyuya-bayram-yaptiran-hizmet-002.jpg

baskan-oprukcudan-kuzukuyuya-bayram-yaptiran-hizmet-003.jpg

baskan-oprukcudan-kuzukuyuya-bayram-yaptiran-hizmet-004.jpg

dsc-4930.jpg

baskan-oprukcudan-kuzukuyuya-bayram-yaptiran-hizmet-001.jpegbaskan-oprukcudan-kuzukuyuya-bayram-yaptiran-hizmet-002.jpeg

baskan-oprukcudan-kuzukuyuya-bayram-yaptiran-hizmet-003.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum