1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu’dan Muhtarlara Jest
Başkan Oprukçu’dan Muhtarlara Jest

Başkan Oprukçu’dan Muhtarlara Jest

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ereğli’mizin merkezinde bulunan Fatih Parkı’nın içerisindeki binada yenileme çalışması kapsamında ay yıldız motifli bir bina yaptı.

A+A-

Bu binayı da çay içebilecekleri, mahalle sakinleriyle toplantı yapabilecekleri ve hatta işlerini yürütebilecekleri bir yer olarak muhtarların kullanımına sunacağını belirterek güzel bir jest yaptı.

MUHTARLARIMIZ BİZİM KIYMETLİLERİMİZDİR

Başkan Oprukçu: “Hemşerilerimizle belediyemiz arasında hizmet açısından köprü vazifesi gören muhtarlık müessesesi bizim için çok önemlidir dolayısıyla muhtarlarımız da bizim kıymetlilerimizdir. Onların görevlerinde başarılı olmaları Ereğli’mize layıkıyla hizmet etmemizin önündeki tüm engelleri kaldırması anlamına gelmektedir. Bu nedenle düzenleme çalışmalarımızın ardından şehrimizin merkezinde yer alan Fatih Parkımız içerisine muhtarlarımızın oturma, toplantı ve işlerini yürütecekleri bir alanı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm muhtarlarımızın kullanacağı ay yıldız motifli bina muhtarlarımıza ve Ereğli’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

calisma-yuzeyi-12x-50.jpgcalisma-yuzeyi-22x-50.jpgcalisma-yuzeyi-3-kopya2x-50.jpgcalisma-yuzeyi-32x-50.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.