1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu,İlk Ziyaretlerine Başladı
Başkan Oprukçu,İlk Ziyaretlerine Başladı

Başkan Oprukçu,İlk Ziyaretlerine Başladı

Başkan Oprukçu Besmeleyi Çekerek Acıkuyu Ve Yeniköy Mahallelerinde İlk Ziyaretlerine Başladı

A+A-

Başkan Oprukçu Besmeleyi Çekerek Acıkuyu Ve Yeniköy Mahallelerinde İlk Ziyaretlerine Başladı
Acıkuyu Ve Yeniköy Mahallelerinde Birliğin Gücü Coşkusu
Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz ile birlikte Yeniköy ve Acıkuyu Mahallelerini ziyaret etti.
“HÜSEYİN OPRUKÇU’NUN İSMİ BİR MARKA İSMİ ZATEN EREĞLİLİ YILLARDIR ONU TANIYOR, BİLİYOR, YAPTIKLARINI DA GÖRÜYOR”
Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “İlk toplantımızı gerçekleştiriyoruz mahalle bağlamında ve Yeniköy’den başlıyoruz. Cumhur İttifakı’nın bir tane adayı var. O da Hüseyin Oprukçu’dur Biz Acıkuyululardan da razıyız. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak adayı Hüseyin Oprukçu Bey yani onu siz benden çok daha iyi tanıyorsunuz. Hüseyin Oprukçu’nun ismi bir marka ismi zaten Ereğlili yıllardır onu tanıyor, biliyor, yaptıklarını da görüyor. Ereğli için ne kadar çabaladığını gecesini gündüzüne kattığını sizler de görüyorsunuz. Ben de şahsım adına buna şahidim” şeklinde konuştu.
“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIYLA UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞABİLECEK CUMHUR İTTİFAKI’NIN EREĞLİ’DEKİ TEK ADAYI HÜSEYİN OPRUKÇU’DUR”
Ardından konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: “Arka planda desteklediğimiz birlikte yürüdüğümüz herhangi bir ittifakın başka bir adayı olmadığı gibi başka bir adayı da bulunmamaktadır. Bizim Ereğli’de Başkan adayımız sadece bir tane. Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partisi adayı Hüseyin Oprukçu’dur. Cumhur ittifakı birliğin, beraberliğin olduğu bir ittifaktır. Cumhur İttifakı’nın Ereğli’deki Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu Bey’i zatında Milliyetçi Hareket Partisi’nde kutluyorum. Hüseyin Başkanımız Ereğli’nin dertleriyle dertlenmiş bir sürü projeleri masaya yatırdı. Bunlarla ilgili önümüzdeki günlerde de birçok projeleride açıklayacak tabii bu projeleri açıklamakla kalmayacak. Hüseyin Başkan var olan projeleri de hayata geçirecek temel atacak. Şu an Cumhur İttifakı’nın Ereğli Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanıyla uyumlu bir şekilde çalışabilecek Ereğli’deki tek adayı Hüseyin Oprukçu’dur. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.
“HEP İLERİYE, VİLAYET EREĞLİ’YE ULAŞACAĞIZ”
Son olarak konuşma yapan Başkan Oprukçu: “Ben ömrünü milletine vakfetmiş bir Genel Başkanın 49 yıldır abi kardeş yol arkadaşıyım, emin olun çok musibet yaşadı. Dik duruşuyla, kararlı duruşuyla devletimizin ve milletimizin ebedi varlığını muhafaza etme adına dünya beşten büyüktür diyerek meydan okuyan bir Cumhurbaşkanına sahibiz şükürler olsun. Kararlı bir duruşun sahibiyiz Sayın Cumhurbaşkanımızda Devlet Bahçeli Bey’de ve biz onların yol arkadaşları olarak 2 İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı olarak birlik beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde adam gibi vilayet Ereğli’nin geleceğini inşa etmeye kararlıyız. Acıkuyu’muza hemşirelerimizin bir fazla hizmeti görülsün diye de çırpındım çırpınmaya da devam ediyorum. 3.147 metrekare parke taşı yapmışız 2.177 ton alt temel malzemesi göndermişiz. 22 aileye gıda yardımı yapmışız. Bir tane yangın oldu biliyor musunuz burada o yangında evi yanan ablamızın evini yaptık. Biz Allah rızasını gözeterek iş yaparız, hizmet ederiz Şehr-i emin sıfatına o sıfata halel getirecek bir yanlışın, bir ayıbın sahibi olmadık. Neticede memleketimize sahip olduk adam gibi hizmet ettik daha güzelleri olacak inşallah Ereğli sanayileşecek. Hep ileriye, vilayet Ereğli’ye ulaşacağız. Biz Ereğli’yi çok seviyoruz. Ereğli’yi hep sevdik. Ayırmadan ayrıştırmadan Ereğli’ye adam gibi hizmet etmek için 5 yıl çırpındık. Önemli ölçüde mesafe aldığımı biliyorum. Yeniköylü hemşerilerim de takdir ediyorlardır. 28.072 metrekare Yeniköy’ümüze parke taşı yapmışız. 1.932 metre bordür döşedik. 140 aileye gıda yardımı ve 48 aileye de yakacak yardımı yaptık. Yani hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu hangi alan varsa o alanda hemşerilerimizin yanında olmaya gayret ettik. Ereğli’nin vilayetlik sözünü alan Hüseyin Oprukçu. Ereğli’miz vilayet olsun o sözü ben takip edeceğim. Aldığım sözleri ben biliyorum takip edecek olan benim. Neticede Belediye Başkanınız olarak Ankara’ya gittiğimde ne getirdin diye sorduklarında arkamda Toroslar gibi Ereğli var Sayın Cumhurbaşkanım diyebilmeliyim “şeklinde konuştu.

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-001.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-002.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-003.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-004.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-005.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-006.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-007.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-008.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-009.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-010.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-011.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-012.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-013.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-014.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-016.jpeg

baskan-oprukcuilk-ziyaretlerine-basladi-017.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.