1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçunun kardeşi Ramazan Oprukçu’dan depremzedelere yardım
Başkan Oprukçunun kardeşi Ramazan Oprukçu’dan depremzedelere yardım

Başkan Oprukçunun kardeşi Ramazan Oprukçu’dan depremzedelere yardım

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçunun kardeşi İş insanı Ramazan Oprukçu, Oprukçu ailesi adına depremzedeler için açılan AFAD hesabına yardımda bulundu.

A+A-

Ülkemizde büyük yıkıma neden olan AFAD verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, çevre illerde de büyük yıkıma neden oldu. Saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşanmıştı. Deprem başta Hatay, Malatya, Gaziantep Diyarbakır, Adıyaman olmak üzere birçok kentten hissedildi. O korkunç depremin yaralarını sarmak için başlatılan yardım kampanyaları yurt içinde ve yurt dışından olmak üzere duyarlı vatandaşlarımızın destekler sürüyor.

İlçemizin sevilen ailelerinden Oprukçu ailesinin yetiştirdiği değerli simalardan İş insanı Ramazan Oprukçu gösterdiği duyarlılıkla AFAD hesabına 700.000 TL. Bağışta bulundu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu kardeşi Ramazan Oprukçuya, Oprukçu ailesi adına yapmış olduğu yardım dolayısı ile sosyal medya hesabından şu ifadelerde bulundu.

Abisinin dar ve zor günlerinde maddi ve manevi olarak yanında olan kardeşlerim, milletimizin deprem vesilesi ile yaşadığı zor günlerinde de yanında olan, ailemiz adına AFAD hesabına 700.000 TL yatıran Ramazan OPRUKÇU her zamanki gibi kendine ve ailemize yakışanı yapmıştır. Allah hayrını kabul etsin. Cenab-ı hak aziz milletimizi korusun ve yüceltsin dedi.

1011672.jpg330923228-1839675783067241-779746023300587376-n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.