1. HABERLER

  2. Başkan Özdoğan Ereğlispor’u Ağırladı

Başkan Özdoğan Ereğlispor’u Ağırladı

elediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğlispor yönetimi ve futbolcuları ağırladı.Belediye Meclis Salonunda Ereğlispor ve futbolcular ile bir araya gelen Başkan...

A+A-

elediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğlispor yönetimi ve futbolcuları ağırladı.

Belediye Meclis Salonunda Ereğlispor ve futbolcular ile bir araya gelen Başkan Özgüven ekibin Kurban Bayramlarını kutladı.

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kaldığını ifade eden Başkan Özgüven, yeni sezondan umutlu olduklarını ve Ereğlispor’un hak ettiği noktaya taşınacağını söyledi. Bu konuda gerek teknik kadro gerekse futbolculara inançlarının tam olduğunu söyleyen Başkan Özgüven, “Hepimiz Ereğlispor’un başarısı için çalışıyoruz. Geçmiş dönemde büyük başarılara imza atan Ereğlispor bu dönem geçmişte yaşadığı başarıları tekrarlayacaktır. Çünkü bu ekipte birliktelik ve azmin ön planda olduğunu görüyoruz. Yaptığı hazırlık maçlarında da bizlerin yüzlerini güldürmeyi başardı. Lig uzun bir maraton, bu maratonun sonunda hedeflediğimiz noktada olacağımıza şüphem yok. Hepinize başarılar diliyor, Ereğli halkından da sizleri yalnız bırakmamalarını rica ediyorum” dedi.

Ereğlispor Yönetim Kurulu Üyesi Hicabi Zorlu ise Başkan Özgüven’e verdiği destek için teşekkür etti. Zorlu, “Hedefimiz Ereğlispor’u zirveye taşımak. Sizlerin desteği ve ekibimizin inancı ile hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Bundan kuşkunuz olmasın. Tek istediğimiz sizlerin ve Ereğli halkının desteğini yanımızda görmektir” diye konuştu.

Daha sonra Başkan Özgüven futbolcular ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.