1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven: Biz Hizmet İçin Varız

Başkan Özgüven: Biz Hizmet İçin Varız

PTT ile Meydanbaşı Mezarlığı arasındaki yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Bizim dedikodularla demagojilerle...

A+A-

PTT ile Meydanbaşı Mezarlığı arasındaki yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Bizim dedikodularla demagojilerle uğraşacak vaktimiz yok” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Belediye Fen İşleri ekiplerinin PTT ile Meydanbaşı Mezarlığı arasındaki kilitli parke taşı döşeli yolda yol çalışmalarını yerinde inceleyerek sahada çalışan işçileri motive etmek için bir araya gelerek sohbet etti. Çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Âdem Erdal’dan bilgi alan Başkan Özgüven, PTT ile Meydanbaşı Mezarlığı arasında devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının kısa bir zaman zarfında tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacağını ifade etti.

Göreve geldikleri ilk günden buyana çalışma arkadaşları ile birlikte altyapı eksikliklerinin tespit edilerek bir bir giderilmesi için mesai harcadıklarını belirten Özgüven, Ereğli cedde ve sokaklarının yüzde 90’dan fazlasının yeniden yapılması gerektiğini söyleyerek bu anlamda Ereğli genelinde eksiklikleri olmayan yol sayısının yok denilecek kadar az olduğunu kaydetti. “Aylarca kum dökerek yol yaptığını zannedenler bize un haline gelmiş toz kumları bıraktılar” diyen Başkan Özgüven, vatandaşları bu konuda biraz daha sabırlı olmalarını isteyerek, “Önceki yönetimler yol adına ne yaptı merak ediyorum. Biz kum dökerek kısa vadede geçici çözümler üreten bir belediyecilik anlayışına sahip değiliz. Bizim Belediyecilik anlayışımız kalıcı hizmetlere imza atmaktır” şeklinde konuştu.

Göz boyayarak halkı kandırma yerine gerçek hizmetleri yaparak halkın memnuniyetini kazanma hedefinde olduklarını belirten Özgüven, bir yerde sıcak asfalt çalışması yaparken diğer yerde kilitli parke taşı döşediklerini, başka bir yerde ise soğuk asfalt döşeyerek ihtiyaçlara karşılık verme çaba ve gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

Biz Görevimizin Başındayız

Açıklamasına kendisinin ve ekip arkadaşlarının görevlerinin başında olduğu belirterek devam eden Özgüven, bu tür spekülasyon ve demagojilere ayıracak vakitlerinin olmadığını hatırlatarak, Ereğli halkının da bu ve bu tarz söylemlere itibar etmemeleri gerektiğinin altını çizdi. Özgüven, “ Biz hizmet için geldik. Hizmet için varız. Vatandaşımızın katkısı, katılımı ve önerileriyle hizmetlerimize başladık ve Allahın izni ile devam ediyoruz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi “Durmak yok. Yola Devam” diyoruz” dedi.

Ereğli halkının kendilerine olan ilgi ve alakalarına teşekkür eden Özgüven, “ Vatandaşımızın ilgisinin, alakasının ve duasının artarak devam etmesi bizi mutlu ediyor. Bize oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımız müsterih olsun. Biz Ereğli Belediyesi olarak evvel Allah tüm sorunların üstesinden geliriz. Ereğli’mizi gerek hükümetimizin gerekse Büyükşehir Belediyemizin katkısıyla daha yaşanabilir bir kent hüviyetine kavuşturacağız. Biz kendimize güveniyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.