1. HABERLER

  2. BAŞKAN ÖZGÜVEN; BU KİRLİ BİR OYUNDUR.

BAŞKAN ÖZGÜVEN; BU KİRLİ BİR OYUNDUR.

Lice'de çıkan olaylar sırasında  2. Hava Kuvvet Komutanlığı'ndaki Türk bayrağının indirilmesini ile ilgili Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı...

A+A-

Lice'de çıkan olaylar sırasında  2. Hava Kuvvet Komutanlığı'ndaki Türk bayrağının indirilmesini ile ilgili Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı açıklamada Yaşanan bu olay birlik ve beraberliğimize yapılmak istenen kirli bir oyundur dedi.

Başkan Özgüven yaptıtığı açıklamada; Ülkemiz maalesef yıllardır buna benzer saldırılara birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik girişimlere sahne olmuştur. Ülkemiz üzerinde yüz yıllardır süre gelen kirli oyunların ve bu oyunları tezgahlayan dış güçlerin Bu topraklar üzerinde yaşayan ve aralarında kardeşlik gibi güçlü bir bağ olan insanları bölmeye,ayrıştırmaya asla gücü yetmeyecektir,birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik her hareketi fark ederek bu tuzağa düşmeyen ülkemiz, maalesef milli ve manevi değerlerimize saldırılarak kışkırtma ve ayrıştırma yollarına gidenlerin bu alçak hareketlerine maruz kalmıştır.

öte yandan Lice de çıkan olaylarda Bayrağımızı indirerek tahrik yollarına gidenlerin bu kirli oyunlarını gördükleri halde çığırtkanlık yapanlar ve olayı provake edenlerde bu oyunun birer piyonlarıdır, elbet bunu yapanlar ve yaptıranlar Milletimiz ve Kanunlar karşısında hesabını vereceklerdir.

Bayrağımıza yapılan bu saldır elbetteki hepimizi Üzmüş,kızdırmış ve tahrik etmiştir, ancak sağ duyulu davranarak bu oyunu görmek ve içine çekilmek istendiğimiz bu kirli tuzağa düşmemek birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha da pekiştireceği kanaatindeyim.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.