1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Özgüven, Diyaliz Hastalarını Ziayret Etti
Başkan Özgüven, Diyaliz Hastalarını Ziayret Etti

Başkan Özgüven, Diyaliz Hastalarını Ziayret Etti

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğli’de tek olan Özel FMC Konya Ereğli Diyaliz Merkezi’ndeki hastaları ziyaret etti.

A+A-

                Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğli’de tek olan Özel FMC Konya Ereğli Diyaliz Merkezi’ndeki hastaları ziyaret etti. Samimi geçen buluşmada Başkan Özgüven hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek çalışanlara ve hastalara karanfil takdim etti.

diyaliz-merkezi-2.jpeg

        Allah tüm hastalarımıza acil şifalar nasip etsin diyen Başkan Özgüven: “Şehrimizde tek olan Özel FMC Konya Ereğli Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ettik. Onların dertleriyle dertlenip Rabbimize şifa vermesi için dua ettik. Hastalarımızın bize olan samimi ve içten davranışlarıyla mutlu olduk. Onlar için moral en önemli tedavi unsurudur. Bir nebze olsun moral verebildiysek ne mutlu bize. Vatandaşlarımızın destekleriyle yürüttüğümüz Belediye hizmetlerinin yanı sıra onların sağlığı ve huzuru için çalışmalar yürütüyoruz. Elimizden geldiğince sorunlara kalıcı çözümler üretmek için canla başla çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin desteği bizim en büyük gücümüz. Bu duygularla tüm hastalarımıza acil şifalar diler, sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederim” dedi.

diyaliz-merkezi-3.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.