1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN EMNİYET MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN ÖZGÜVEN EMNİYET MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÖZGÜVEN EMNİYET MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Özgüven, 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172.yılı münasebetiyle emniyet mensuplarıyla yemekte bir araya geldi. Ereğli Belediyesi tarafından organize edilen programa Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran

A+A-

Başkan Özgüven, 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172.yılı münasebetiyle emniyet mensuplarıyla yemekte bir araya geldi. Ereğli Belediyesi tarafından organize edilen programa Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağcakale, Ağır Ceza Reisi Gökhan Oflaz, Ereğli Jandarma Komutanı Eyüp Başçavuş, Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun ve polis memurları katıldı.

dsc_2420.jpg

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven:” Canımızı emanet ettiğimiz polislerimiz ülkemizin can damarlarıdır. Emniyet mensuplarımız gece gündüz demeden halkın güvenliği ve huzuru için canla başla çalışıyorlar. Çok kutsal bir görevi layıkıyla yerine getiriyorlar. İçerden ve dışarıdan gelen tehditlere karşı hiç tereddüt etmeden canlarını ortaya koyuyorlar. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümünde tüm polislerimize sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimi iletiyor, şehit polislerimiz başta olmak ebediyete intikal eden emniyet mensuplarımızı minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

dsc_2412--.jpg

Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun:” Bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan ve bu programı düzenleyen Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’e ve ekibine teşekkür ederim.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.